Пролетта и лятото са повод да бъдем смели и да се отдадем на приятни емоции и приключения. Време, през което можем да променим напълно стила си или поне да го допълним с любимия аксесоар на всяка дама - обувките. Ще ви зарадваме с новината, че 3 от вас имат щастието да го направят със спечелените ваучери на стойност 40 лева за магазините на Deichmann.

Обувките винаги са ни давали самочувствие. Те са израз на нас самите. Те са нашата голяма любов и бижу. Всяка година тенденциите при тях се променят, връщат се стари модели, които са владеели света на модата в миналото. Истината е, че колкото и да се променят, винаги ще имаме нужда от поне един чифт нови високи обувки, кецове или сладки сандали за лятото.

Нежни, елегантни и естествени

Тези три думи описват идеално начина, по който искаме да прекараме топлите дни, а предполагаме и вие. Вече не е нужно да чакаме да заменим дебелите дрехи с леки и красиви материи. С колекцията на Deichmann Пролет/Лято 2021 ще получим и идеалното допълнение, което да направи визията ни още по-красива. Да, възможно е!.

Насладете се на флорални мотиви, феерия от цветове, но и малко по-грубовати модели.

Пастелните тонове, акцентите и цветята са завладели сандалите, чехлите и лоуфърите, докато при спортните обувки водещи са изчистените и бели модели.

От ниските обувки до токовете и платформите – тук преобладават удобството и качеството, от които всички се нуждаем. Но новите модели ни дават и свобода. Избирайте между класическите бели маратонки, които са подходящи за всеки повод, и сандалите на платформа, за които мечтаете цяла година.

А кои дами ще имат шанса първи да привлекат погледите към себе си? Нека видим победителките, които спечелиха по 1 ваучер за пазаруване от Deichmann на стойност 40 лева: Марина Бончева, Даниела Димитрова и Екатерина Димитрова.

Честито, момичета! Време е да се поглезите!

Обувките са най-скъпоценното бижу за всяка жена, защото те завършват всяка визия, позволяват ни да бъдем различни и ни правят щастливи. Не го забравяйте!