Слънчеви лъчи, високи температури и любимият ни сезон... Пролетта е тук, а тя е повод да покажем новите си съкровища, обувките. Те са най-голямата ни страст, израз на мечтите ни и начин да покорим света от мястото, на което се намираме. А как да го направим?

„Дайте на едно момиче правилните обувки и тя ще превземе света.“ – Мерилин Монро

За никой не е тайна, че любимият аксесоар на жената е обувката. Тя ни дава увереност, различава ни и издава много за нас. Дали на висок ток, или кец, няма никакво значение, защото това бижу е неизменна част от всяка наша визия. 

Защото обичаме модата

Тя се променя. Връщат се остарели и забравени тенденции, но най-хубавото е, че винаги можем да я следваме с идеалните аксесоари.

Тази година отново на мода са пастелните нюанси, но и "цветните бомби", флоралните мотиви, както и изчистеният, понякога грубоват вид на спортните обувки. Високите обувки отново са с по-масивен ток и тънки или по-широки каишки, а сандалите са с различни апликации, кристали и цветчета. Има за всяка от нас по нещо и то за всеки ден.

Като жени ние знаем колко важно е да изглеждаме безупречно от глава до пети. Визията ни не само трябва да приковава вниманието, но и да е нещо, което ние харесваме. Всеки ден се чудим какво да облечем, а накрая и с кои обувки да го съчетаем. От елегантния тоалет през седмицата до удобния анцуг или клин през уикенда – важно е как ще довършим аутфита за деня. Защо ли? Защото обувките са последния щрих, онази последна, но и най-значима стъпка за доброто ни настроение.

Усети свободата с новата колекция на Deichmann Пролет/Лято 2021

Добрата новина е, че нашите приятели от Deichmann решиха да улеснят ежедневието ни. Линията им Пролет/Лято 2021 е белязана от три думи: нежни, елегантни и естествени, а точно това и ни предлагат в своите магазини. Разнообразието е наистина голямо. От сандали на висок ток и затворени обувки за работа или вечер навън до също толкова удобни маратонки с момичешки или по-грубоват вид за през уикенда - там ще открием качество и достъпни за всички модели. Дори може да се прибереш и с красива чанта. Усети свободата с новата колекция на Deichmann Пролет/Лято 2021!

А за да се вдъхновиш наистина и да се развихриш и обновиш гардероба си, сме ти приготвили и една изненада. Искаме всяка жена да бъде смела в избора си на обувки и дрехи и ето защо ти предлагаме да направиш този бърз тест тук, който ще предизвика добрия ти вкус. Отправи се на забавно приключение и може да спечелиш ваучер на стойност 40 лева за магазините на Deichmann.

Обувките са любимото бижу на всяка дама, а сега имаш шанса да накараш всички да се обръщат след теб и да ти завиждат. Покори улиците с добър вкус и изящество. Време е да се развихриш. Не си ли съгласна?