Някои зодиакални знаци са много по-емоционални от други – те се разстройват лесно, но и обичат много по-силно и страстно.

Ето кои са 6-те емоционални знака в зодиака:

Рак

Започваме с най-емоционалния от всички – Рака. Хората от тази зодия лесно се разстройват и дребните обиди ги нараняват жестоко. Често можете да видите в очите им сълзи или тъга, защото приемат всичко много емоционално. В същото време те са много романтични и състрадателни и винаги биха ви се притекли на помощ.

Скорпион

Скорпионът е много страстен знак, който лесно се поддава на емоциите. Лесно ще разберете какво изпитва в момента, защото всяка емоция е изписана на лицето му и той не се опитва да я скрие. Тази тяхна откровеност често ги забърква в неприятности.

Риби

Рибите са много грижовни и мили хора, които често поставят нуждите на останалите пред своите собствени. Те са толкова състрадателни, че често попиват чуждите емоции и искрено страдат за нещастието на другите.

Дева

Девите мислят твърде много – те премислят всяка своя грешка отново и отново, втълпяват си проблеми и постоянно се притесняват за нещо. Лошото е, че в емоционален план действат по същия начин – те могат да прекарат няколко безсънни нощи, докато си изяснят какво чувстват, как трябва да постъпят, какво изпитва другия човек и т.н. Просто всяко нещо им ляга на сърцето.

Козирог

Козирозите изглеждат студени отвън, но в тях кипи гореща кръв. Тяхната любов е много пламенна, всеотдайна и романтична. Те биха дали всичко за любимите си хора и затова много емоционално приемат всяка раздяла и всяко предателство.

Телец

Телецът е земна зодия, но това не означава, че винаги е здраво стъпил на земята. Правилният човек може да завърти главата на Телеца и той да започне да действа безразсъдно. Освен това Телците никога не прикриват чувствата си – ако ви обичат, те ще ви го кажат, ако не ви харесват – определено ще разберете. Това обикновено не е в техен плюс на работното място.