Изглежда, че Илон Мъск вече е готов да продължи напред и да остави зад гърба си раздялата си с Граймс през септември 2021 г. Най-богатият човек в света, който взе паричната корона от Джеф Безос миналата година, наскоро беше забелязан с 24-годишната актриса Наташа Басет.

Източник твърди, че Басет, която беше снимана наскоро да слиза от частния самолет на Мъск в Ел Ей, се е вижда с 50-годишния главен изпълнителен директор на Тесла от „известно време“ и че те са били първо приятели, а романтичните им отношения започват след като той се разделя с Граймс.

 

Според запознати:

„Те са много влюбени един в друг и прекарват много време заедно. Това, което Наташа харесва най-много в Илън е неговият интелект. Никой близък до двойката не може да си помисли, че тя се интересува от парите му. “

 

Наташа е родом от Австралия и по-конкретно от Нов Южен Уелс. Започва актьорската си кариера още в тийнейджърска възраст, когато получава ролята на Жулиета в Австралийски младежки театър. Наташа се мести в Ню Йорк на 19 години, за да учи актьорско майсторство.

Актрисата участва в редица филми, като става най-известна с ролята си на Бритни Спиърс във филма "Бритни завинаги", а скоро се очаква да я видим в ролята на Дикси Лок - първата приятелка на Елвис Пресли, във филм, проследяващ живота му.