Изминалият 8-ми март бе повече от прекрасен повод да отделиш повече време за грижа за своята кожа и да се почувстваш малко по-специална. И за да може любимият ти сайт Dama.bg отново да ти бъде максимално полезен, заедно с нашите приятели от швейцарската висококачествена козметика Skincode, решихме да създадем специална платформа, чрез която можеш сама да избереш перфектата линия за твоето лице.

В продължение на две седмици ти трябваше да избереш перфектната серия, за кожата ти. Е, днес дойде време да обявим името на голямата победителка - дамата, която си спечели 3 продукта по неин избор от серията, която е специално разработена за нуждите на нейната кожа!

Честито на Михаeла Чаушевa, която си спечели 3 продукта по неин избор от серията ESSENTIALS!

Луксозната висококачествена швейцарска козметика Skincode е създадена да се грижи за кожата, задоволявайки ежедневните нужди на дами от различни възрасти. Благодарение на задълбочената работа на екип от професионалисти с богат опит в козметичната индустрия и на наличието на патентовани съставки в продуктите, те са подходящи дори и за най-чувствителната кожа.

Още веднъж честито на победителката! Благодарим и на всички останали, които се включиха в играта ни! Съвсем скоро очаквайте още приятни изненади от любимия си сайт Dama.bg!