Пролетта идва, а кожата ти има нужда от възстановяване? 8-ми март е повече от чудесен повод да отделиш малко време на себе си, за да се почувстваш по-специална и да си подариш грижата, от която имаш нужда! И за да ти помогнем, решихме заедно с швейцарската висококачествена козметика Skincode да създадем специална платформа, чрез която можеш сама да избереш перфектната серия, отговаряща на нуждите на кожата ти. Разбира се, няма как да има игра без награда, така че ще имаш възможността да си спечелиш 3 продукта по избор от нея. Е, готова ли си да избереш перфектния подарък за наближаващия празник? Това, което трябва да направиш е просто да избереш твоята, да попълниш коректно формата за участие и да си пожелаеш да бъдеш нашата голяма късметлийка!

Луксозната висококачествена швейцарска козметика Skincode е създадена да се грижи за кожата, задоволявайки ежедневните нужди на дами от различни възрасти. Благодарение на задълбочената работа на екип от професионалисти с богат опит в козметичната индустрия и на наличието на патентовани съставки в продуктите, те са подходящи дори и за най-чувствителната кожа.

Период на играта: 01.03.2017г. - 15.03.2017г.

Печелившата участничка ще бъде изтеглена и обявена на 16.03.2017 г. чрез специално създадена за целта публикация в сайта Dama.bg

Повече за всяка една от сериите на Skincode можете да научите тук 

Включете се в нашата съвместна игра тук