Съгласете се, че няма нищо по-хубаво от това време на годината!

Улиците са изпълнени с лампички и хора, които се усмихват, щастливи са и се радват на живота и приближаващите празници. Сякаш в този момент всички са загърбили проблемите и са станали по-добри, щедри, обичащи.

Нека не забравяме, че цялата причина да празнуваме Коледа е, че тя е един прекрасен празник и повод да бъдем по-добри. Да живеем в мир и хармония. Коледата е времето, в което възрастни и деца започват да вярват в магията. Поставяме коледни лампички, за да елиминираме тъмнината, слушаме коледни песни, за да върнем радостта. Гледаме коледни филми.

И без значение от цената, всеки подарък, дарен през това време от годината, означава нещо повече. Показва, че въпреки възходите и паденията през годината, в самия и край всичко е по-красиво, по-щастливо, по-весело.

А всички онези, които се прибират вкъщи за празниците, изпитват още повече щастие, тръпнейки в очакване да се срещнат с близките си. Да, може и да сте се карали през годината. Но на Коледа сте готови да забравите всички разправии и неразбирателства и да пуснете любовта един към друг да засенчи всички проблеми. Може би сега е моментът да разберат колко много държите на тях. Може би е времето да ги попитате как са. Да им благодарите, че именно те са вашите близки.

А за всички приятели и близки, които са далеч от нас в този момент, време е да намерим начин да ги накараме да се почувстват обичани и щастливи. Да им припомним, че дори да не са с нас физически, те са в сърцата ни.

Хората, които обичат този сезон и го чакат с нетърпение, наистина са най-прекрасните хора, защото това наистина е най-прекрасното време от годината!