Херцогинята е на 43! Марс в Рак ще донесе шок и стрес на принц Уилям и Кейт Мидълтън, но Меган Маркъл ще постигне някаква глобална цел.

Изглежда, че Меган Маркъл бавно, но сигурно се готви за триумф – на 4-ти август, тя отпразнува своя 43-ти рожден ден и изживява опозиция на Уран с наталния си Уран. Често това води до феноменални промени и сериозна ревизия на живота. Ясно е, че херцогинята вече е поела юздите в свои ръце, фокусирайки се изцяло върху предприемачеството.

Наистина, обществеността ще бъде изненадана относно съдбата на Меган през 2025 г., особено пълнолунието в Рак на 13-ти януари ще бъде съдбоносно. Тя ще направи нещо грандиозно или ще се рекламира, но ще започне да се подготвя за това тайно през септември 2024-та - тогава Марс ще влезе в знака Рак.

Очевидно е, че много от целите на съпругата на принц Хари може да са свързани с техните деца - големият воден тригон в диаграмата предполага, че двамата може би популяризират марката си не само в САЩ, но и в други страни. Възможно е Меган да реши да направи някое от децата си лице на марка дрехи или някакво направление в бизнеса си.

По темата Юлия Лифанова, астролог и таролог, казва: „Бих искала да отбележа, че плановете на Меган определено включват промяна на жилището и е възможно тя да търси нов дом през следващата година. Новолунието на Венера на 3-ти септември 2024 г. ще ѝ помогне да започне да продава къщата си, а пълнолунието на 14-ти март 2025 г. определено ще доведе до резултати.“

Нека си припомним, че сега Маркъл активно промотира бранда си American Riviera Orchard. Компанията е регистрирана в Службата за патенти и търговски марки на САЩ като марка за готварски книги, домашно облекло, кухненски текстил и хранителни продукти. Daily Mail уверява, че Меган Маркъл може да е била вдъхновена от идеята за създаване на марка сладко от крал Чарлз III, който през 90-те години стартирал продажбата на конфитюри, произведени в имението му в херцогство Корнуол.

Между другото, за да популяризират бранда си, принц Хари и Меган Маркъл стават изпълнителни продуценти на още два документални сериала за „Нетфликс“ - за начина си на живот и полото. Първият проект ще изследва „простите радости от готвенето, градинарството, забавлението и приятелството“, докато вторият ще даде на зрителите „безпрецедентен достъп до света на професионалното поло“ и ще разказва за Откритото първенство на САЩ по поло във Флорида.