След емблематичната фотосесия за обявяване на бебето и дългоочакваното раждане, феновете вече няколко седмици се чудят как се казва бебето на Риана?

Риана и A$AP Роки може и да запазят този отговор за себе си за известно време. Източник разказва, че двойката „е споделила името на бебето само с близки членове на семейството. Те го пазят в тайна, докато не станат готови да го споделят със света." От него става ясно също, че рапърът и изпълнителката на „Umbrella“ вече се опитват да разширят семейството си. „Те със сигурност искат голямо семейство. Риана обича да е бременна и напълно прегърна тялото си и промените, които настъпиха в него“

Риана роди сина си на 13 май 2022 г., според TMZ. Двойката посрещна момченце и източникът сподели, че певицата много би искала да заведе бебето в родната си страна. „Риана би искала скоро да го заведе в Барбадос, за да се срещне с нейните роднини. В момента те просто прекарват ценно време заедно със своя малък вързоп любов“, казва източникът. „Те имат някаква помощ, но Риана винаги е казвала, че иска тя да се грижи за бебето. Тя е много грижовен човек.