Дами, ако и вие с насмешка гледате на всички коментари, че Джъстин Бийбър е секси, това е вашата статия. В кого бяхме влюбени, ние, момичетата от 90те? Естествено отново в певци и актьори, но не така захаросани като днешните тийн идоли. Нека си припомним sexy батковците от 90-те:
 
1. Леонардо Дикаприо – не знам колко от вас са гледали Титаник още, когато излезе. Аз лично не бях, но бях луда фенка на Лео. Най-много харесвах онова от картончета, които вървяха с дъвки „Титаник”, на което Лео целува Кейт Уинслет на кораба, великата сцена и естествено в глава ми звучеше песента на Селин Дион, която пускаха всички табеларки.

2. Backstreet Boys – въпрос в лексикона на най-добрата ти приятелка: „Любима група?”  и отговорите „Backstreet Boys”, написано по всевъзможни начини. През годините любимците ми от групата се сменяха. Първо харесвах най-много Браян. После Ник. Като по-пораснах и другите се изредиха. Между другото,, Ник имаше малък брат, който хич не беше лош и беше на моите години – Арън Картър. Та, вие кои си харесвахте?

3. Take That – убедени сме, че и днешните тийн дами си падат по Роби Уилямс. Този човек е като Джордж Клуни – не остарява или по-скоро с годините става все по-секси и по-секси. Сега като гледам снимката... абе и тогава не е бил лош.

4. ‘N Sync – и тук има едно име, което се откроява и което е актуално и днес. Това е Джъстин от “нашето време” или с точно две думи – Джъстин Тимбърлейк. И цялата тази приказна любовна история с Бритни тогава. Кукленска работа. 

5. Hanson – със сигурност, ако ги видите сега, няма да ги познаете. Трите момчета с дълги коси, които майка ми и до днес смята за момичета. Аз лично харесвах най-много Тейлър и Зак. Наистина си приличаха на дами, но си бяха яки за времето, че и днес – пак си ги гледам и слушам, „когато нямам светлина, която да ме води”.

6. Еминем – за Тhe Real Slim Shady! Please stand up, please, stand up, please stand up! Най-добрия бял рапър в самото начало на кариерата си. Бонбон!

7. Освалдо Риос – никой да не ми казва, че не е бил влюбен в него и че не е гледал Касандра. Знаем се, дами! Сега се радват на Каванч Татлату, преди беше Освалдо Риос. Събирахме цветни миришещи картинки от сериала, а какво събитие беше, когато Той дойде в България!

8. Рики Мартин – Un, dos, tres Un pasito pa'delante, Maria! Чак днес разбрах, че първите редове на испански се превеждат „Едно, две, три, една крачка на пред Мария! Едно, две, три – една крачка назад”. За съжаление, вече е официално, че той харесва мъже, но нищо, това не пречи да го сложим при Sexy батковцие от 90те!

9. Бен Афлек - и не искаме да изпускаме нищо... След Армагедон, светът не свърши, но за нас се появи още един готин пич, на който да колекционираме плакати.

10. Джордж Клуни  – готиният доктор от „Спешно отделение” по Канал 1, който се зарибяваше с къдрокосата медицинска сестра Джулиана Маргулис, че и беше педиатър – още една причина да те заболи гърлото, освен сладките хапчета са смукане.

11. Брад Пит – Брад Пит си е Брад Пит и преди, и сега, с и без Анджелина! Е, тогава беше значително по-млад. Сами вижте!

12. Брейкър Хай: на гребена на вълната – ами симпатяги си бяха (Може би само без Джими) и да – това е пича от „Тетрадката”!

13. Мат Ле Бланк – Джоуи от „Приятели”.  И той беше готин, че и в сериала го раздаваше сваляч. Нещо като Барни от „Как се запознах с майка ви”, но от 90те. Да, да, да... знам, че са коренно различни – просто и двамата са готини ;)