Венера, управителката на вашия знак, ще бъде в знака на Риби почти през целия месец, което означава, че може да насочва дейностите ви за подпомагане на другите: благотворителност, психологически търсения в общността или комуникация в социалните мрежи.

През този месец ще бъдете много емоционални и ще имате голямо желание да помагате на другите чрез психотерапия, грижа, състрадание и милосърдие. Ако отдавна искате да започнете да изучавате психология в група, то до края на месеца ще успеете.

Пълнолунието в Лъв настъпва във вашия жилищен сектор. Поради тази причина, за семейните Телци месецът ще бъде важен при вземането на решение за недвижим имот. Но не предприемайте резки действия за продажба или покупка на апартамент,земя или къща. Защото има Черна луна в Лъв, която може да ви изкуши да похарчите повече, отколкото имате. Или да се сблъскате с измамници с лъскави оферти.

За необвързаните Телци са вероятни голям брой срещи с приятели, по време на които може да осъзнаете, че имате нужда от нова среда. Тя може да е свързана с медицина, психология, история или пътуване. И точно в тази общност в крайна сметка може да срещнете любовта си.

До Новолунието в Риби на 20 февруари може да се сдобиете с нов приятел,много дълбок, мъдър и чувствителен човек. Или пък ще влезете в някаква общност, която ще се занимава с дела от благотворителен тип. Но до края на февруари Венера ще навлезе в Овен. И от 21 февруари ще почувствате амбиции от финансов тип, дължащи се на нарастване на собственото ви самочувствие.

Във всеки случай началото на месеца ще ви подтикне към дълбок вътрешен диалог със себе си. Бъдете откровени, признайте мечтите си, позволете си да бъдете по-поетични.