Вселената обещава, че февруари 2023 г. ще бъде специален, защото през този месец няма да има ретроградни планети! А това означава, че всички ние, сякаш уморени след дълго задръстване в тунела, ще се втурнем по магистралата за нови победи и постижения!

През февруари има две важни лунни събития: Пълнолунието в Лъв на 5 февруари и Новолунието в Риби на 20 февруари. Това означава, че началото на месеца ще бъде посветено на обобщаване и "прочистване" на живота ви от всичко ненужно, а към края на февруари ще се случи важно начинание и постепенно повишаване на самосъзнанието.

Какво очаква Овена през февруари 2023?

Марс е набрал скорост и ви помага да вървите устремено напред, завършвайки задачите от септември 2022 г. Сега се справяте много по-лесно и професионално: пътуванията са успешни, започват да се оформят документи. Вероятно сте развили някакво ново умение(нов език, шофиране, професионална преквалификация), което до март 2023 г. ще бъде на отлично ниво.

За семейните Овни месецът е момент за обобщаване на отношенията. А децата ви ще жънат успех. В началото на месеца вероятно ще организирате почивка или ще участвате в парти или в спортно събитие.

За необвързаните Овни е вероятно запознанство с ярка личност, а може би дори начало на страстен романс.

До Новолунието в Риби на 20 февруари ще имате период, в който ще се затварите в себе си: вероятни са консултации с психолог, астролог, четец на таро или просто лични опити да разберете себе си. Всички тези душевни търсения ще доведат до необходимостта да започнете да работите със собствените си страхове, проблеми.

Има и голяма вероятност успешно да свалите някое и друго килце и да придобиете мечтаната форма до рождения си ден.