Всеки наш ден е низ от избори. Избори, които предопределят всеки наш ход. Ето защо винаги сме в търсене на правилните отговори.

Може би и вие сте се изправяли пред трудния избор, който гласи: „Кой е идеалният смартфон за мен?“. Истината е, че именно от този избор зависи дали ще се сдобием с „умно“ устройство, което отговаря на всички наши нужди. А за да бъде смартфонът ни точно това, което търсим, трябва да вземем предвид само няколко фактора.

Батерия

Може и да ви се струва странен фактът, че започваме именно с нея, но истината е, че тя никога не бива да бъде пренебрегвана. Тук правилото гласи, че колкото по-голям е капацитетът ѝ, толкова по-добре.

Камера

Хубавите снимки са задължителен елемент, който трябва да вземем предвид. Живеем в ерата на технологиите и все по-често изискваме от телефона си да се справя на професионално ниво с всеки кадър, без значение дали снимаме на идеална светлина, през нощта, или пък искаме да заснемем видео с висока резолюция.

Производителност

Какво точно означава това? В този случай най-важното, което трябва да имаме предвид, е дали избраният от нас телефон може да отговори бързо на всичките ни изисквания. Процесорът и операционната система играят основна роля при справянето с всички задачи.

Визия

Удобството никога не трябва да бъде пренебрегвано. От големината на устройството зависи дали ще ни бъде удобно да работим с него във всякакви ситуации и на всякакви места.

Да, изборът на смартфон понякога изглежда като задача с повишена трудност, но добрата новина е, че можем да разчитаме на Samsung, за да открием точно този модел, който сякаш е създаден за нас. Galaxy A серията на южнокорейския гигант е създадена за всички нас. Тя включва в себе си богат избор от телефони на достъпна цена, които са пригодени за ежедневието ни.

Именно това е серията, която се радва на голяма популярност, а причината е разбираема – тя предлага технологии от най-високо ниво на бюджетни цени.Вече нямате търпение да разберете кои са новите попълнения в смартфон семейството на Galaxy A серията, нали?

Samsung Galaxy A52 – телефонът, който разбива стереотипи

Galaxy A52 е моделът, който очаквахме с особено нетърпение. Именно той трябва да поеме щафетата на най-продавания Android смартфон в света за първото тримесечие на 2020-та.

Батерията е с капацитет от 4500 mAh, което е напълно достатъчно, за да задоволи всички наши капризи за цели 2 дни.

Камерата е усъвършенствана и е четворна с 64MP висока резолюция. Можем да прилагаме различни филтри и да заснемаме видеоклипове в 4К чрез функцията 4K Video Snap. Всъщност точно това е всичко, от което се нуждаем, за да се представим като професионални фотографи.

Дисплеят на Galaxy A52 е с големина 6.5 инча и работи с технологията Super AMOLED Инфинити -O. Яркостта му се регулира автоматично спрямо средата, в която се намираме, а скролването на страници в интернет става много по-плавно благодарение на опреснителната честота от 90 Hz. Освен това щади очите ни, редуцирайки синята светлина.

Galaxy A52 е наличен и във вариант с 5G свързаност. В мобилната мрежа за данни от следващо поколение мощта на 5G скороста ще промени начина, по който преживяваш и споделяш съдържание – от гейминг и стрийминг без накъсване до ултрабързо споделяне и изтегляне на съдържание. Galaxy A52 поддържа опреснителна честота от до 120 Hz.

Samsung Galaxy A72 – смартфон, който играе ролята на твоята лична вселена

В случай, че търсите „умно“ устройство, което да се превърне във ваш незаменим помощник, можете да разчитате на новия модел Galaxy A72.

Дисплеят му е 6.7 инча и също е Super AMOLED Инфинити-O. А батерията е с капацитет от цели 5000 mAh. Това означава, че не е необходимо да се притеснявате дали зарядът ще ви стигне за работа, снимане или гледане на клипчета през целия ден, че дори и на следващия.

Камерата отново е от висок клас и по-точно – четворна. Предната камера е 32 MP и е идеална за селфита. Основната камера е 64 MP, широкоъгълна 12MP и макро камера 5MP.

Samsung Galaxy A52, A52 5G и A72 разполагат с вграден Samsung Knox – защитна система, която пази личната ни информация и данни в реално време.

И трите смартфона са с впечатляваща производителност, за да можеш да вършиш няколко неща едновременно благодарение на 6 GB RAM и 128 GB вградена памет.

Galaxy A серията на Samsung се наложи на пазара като идеална за всички, които искат да притежават устройства с функционалности от висок клас, но на по-изгодни цени. A52, A52 5G и A72 не правят изключение и ни доказват, че можем да притежаваме устройство, което да отговаря на всички наши изисквания и капризи. Именно те превръщат избора на подходящ смартфон в лесна задача.