2021-ра година почти приключи, а 2022-ра идва, за да разтърси нашите светове. Въпреки че бъдещето не е сигурно за никого, астродокладите за предстоящата година носят страхотни новини: тези три зодиакални знака ще имат най-добрата 2022 година. Нека го отпразнуваме заедно!

Разчитането на хороскоп за цялата година е напълно различно от изработването на хороскоп само за един ден, седмица или дори месец. Краткосрочните показания (като диаграмите кой ще има най-добрия празничен сезон) са чудесни за определяне как трябва да се подготвите за вечерно излизане или какво да очаквате от хората от вашия кръг, но годишните астропрогнози могат да променят хода на целия ви живот.

Когато погледнем към всичко, което се случва астрологически за една година, получаваме по-широк поглед върху външните планети. Това са планетите, които са най-отдалечени от Слънцето и на които им отнема най-дълго време, за да преминат през зодиака. За разлика от вътрешните планети – каквито са например Луната и Меркурий – които се движат по-бързо през знаците, на някои астрални тела като Нептун и Плутон им трябват години, за да преминат през един знак, което ги прави дълбоко въздействащи върху цели социални движения и цели поколения, вместо да влияят просто върху мимолетни настроения.

2022 година включва набор от интензивно космическо време (с много ретрогради, затъмнения и квадратури), но има няколко знака, за които е почти гарантирано, че ще имат някои невероятни преживявания, благодарение на влиянието на най-големите играчи в астрологичната област.

Тези три зодиакални знака ще имат най-добрата 2022 година - ако сте един от тях, можете да се развълнувате.

Риби

Риби, 2022-ра е ВАШАТА година. Звездите се подреждат във ваша полза! Предвижда се да имате „Година на потока“. 2022-ра ще ви осигури по-малко разочарования, оставяйки ви повече място да бъдете продуктивни в социалните, емоционалните, духовните и свързаните с кариерата аспекти на живота ви. Ще се възползвате и от влиянието на две огромни планети, което ви дава възможност да се насладите на потока на живота.

Юпитер седи във вашия знак от края на 2021 година до 10 май, след това отново от 28 октомври до 20 декември, осигурявайки ви късмет и сила в началото и края на годината. Можете също така да очаквате непрекъснато подобряване на вашата интуиция, благодарение на вашия скъп приятел, Нептун.

Вашият знак се управлява от Нептун, което означава, че енергията на вашия знак и качествата, които Нептун контролира, като интуицията и мечтите, са особено сходни. На Нептун (една от най-отдалечените планети от Слънцето) са необходими много години, за да премине през един единствен знак, така че усещате влиянието му в живота си от 2012 година и ще продължите да го правите до 2025 година.

Използвайте този космически подем, за да изследвате какво означава да бъдете себе си, Риби. Освободете се от това, което мислите, че светът иска да бъдете, и се потопете в своето странно, шантаво, интуитивно аз с цялото си сърце!

Рак

Раци, 2022-ра година е вашата „Година на изследователство“. Време е да излезете от черупката, в която сте се затворили, и да пожънете всичко, което сте посяли (но не сте си получили заслуженото за това).

През 2022-ра година ще изпитате същите предимства, които имат и Рибите (макар и по-малко интензивно) чрез влиянията на Юпитер и Нептун. Вероятно ще се чувствате по-спокойни, отколкото миналата година – 2021 година беше много изтощителна за вас. Наред с движенията на тези две големи планети, вие също ще продължите да усещате влиянието на Плутон в Козирог, противопоставящ се на вашия знак.

Плутон е малка, но магически мощна планета, която се движи в „ери“ вместо в кратки периоди – той се мотае в Козирог от 2008 година и ще бъде там до 2023-та, напомняйки ви за упоритата работа, която трябва да извършите, за да бъдете заземено духовно същество.

Това, че Плутон се противопоставя на вашия знак през всичките тези години, създава контраст на вашата тревожна, но емпатична природа с главно Е. Вашето време за изучаване на деликатната работа на духовността скоро приключва – можете ли да изследвате какво е да си сърдечно същество в един хладнокръвен свят? Повярвайте ни, вие сте готови.

Дева

Деви, 2022-ра година ще бъде една от най-добрите ви години досега. За вас 2022-ра е „Година на пускане“. Повтарящи се модели на поведение, гняв и стари навици – от какво сте готови да се откажете? Същите външни планети, които засилват интуитивните способности на Рак и Риби, са тези, които ще ви помогнат да се охладите и да освободите известно напрежение.

Въпреки че твърдите, че не сте податливи на стрес, всички знаем, че процъфтявате, когато имате натоварен график, но това ви прави склонни към преумора и разочарования. Не ви ли омръзна от това? 2022-ра ви дава възможност да нарушите този модел: Юпитер и Нептун в Риби (противопоставящи се на вашия знак) ще преминат през вашата карта, за да омекотят твърдостта на вашия характер.

Също така ще продължите да изпитвате част от интензивността на Плутон в Козирог. Какво можете да научите от движението на тази екзистенциално заредена планета чрез знака на упорита работа и сила? Наред със склонността ви да претоварвате себе си е и чувството за плахост. Не е нужно да търсите убежище и да се страхувате от света – тазгодишната планетарна гама е подходяща, за да ви помогне да изберете нов живот. Просто направете своята магия, когато повечето планети не са ретроградни.