Близнаците имат склонността непрекъснато да променят правилата на играта, без при това да изневеряват на себе си и убежденията си. “Близначката” може да си падне както по привлекателен барман, така и по интелигентен бизнес-аналитик. И най-интересното е, че най-вероятно ще успее да съблазни и двамата.

За Близнаците прелъстяването на мъже е нещо като спорт, който през лятната отпуска ги привлича повече от всякога. Медитацията и релаксацията не са за тази зодия – представителките й предпочитат по време на почивката да усъвършенстват уменията си на флиртаджийки. Ако такова момиче попадне на “недостъпен” мъж, най-вероятно бързо ще се откаже от него, за да намери друг, който веднага ще падне в клопката. Близнаците трябва да следват природата си, но да не забравят за правилата на безопасния секс.

Те се отегчават толкова лесно. Хората трябва да се съобразяват с честите промени в настроенията им, затова най-добре да не тръгват с прекалено голяма компания. И задължително да изберат дестинация, която ще им предложи достатъчно разнообразни дейности, които да ги развличат. Разбира се, остров с възможност за гмуркане, сърфиране и екзотични разходки би бил най-добрият вариант, но и всяка европейска столица, пълна със забележителности за през деня и енергичен нощен живот, също ще може да угоди на всички личности, събрани във тяхното тяло.