На 20.02 Венера преминава в Овен и ще остане там до 17.03, рано сутринта. Освен, че ще бъде изпълнена с ентусиазъм и апетит за нови емоции, тя ще повиши и любовните страсти. И ще даде възможност на няколко зодиакални знака да сътворят най-доброто, да подобрят финансите си и да изживеят уникални моменти тук и сега. Венера в Овен ще зарадва всички, но следните 4 знака са по-облагодетелствани и от останалите по отношение на парите и чувствата.

Разберете кои са тези късметлии.

Овен

Венера във вашия знак ви помага да повишите самочувствието си, да разкриете най-красивата и сексуална страна от себе си и разбира се, да я афиширате с особен успех. Освен, че ще запалите огньове по пътя си, ще привличани като магнит към себе си всичко, което искате, така че никой няма да може да ви се противопостави.

Ще преследвате това, което искате и то няма да може да ви устои. Има възможност външният ви вид да ви омръзне (ако вече не ви е омръзнал),което ще доведе до драматична промяна. Но тя ще бъде толкова на мястото си, че ще ви изведе на върха.

Риби

Тази конкретна Венера може да бъде това, от което имате нужда да пуснете нещата да си отидат. Но навлизайнки във вторият ви дом тя ще направи така че материалните блага да дойдате и при вас. Не очаквайте грандиозно увеличение на парите си, но и вие ще получите своите подаръци, може би дори сума, която временно ще облекчи стреса ви.

От друга страна, може би ще сключите изгодно споразумение или ще потърсите начини да увеличите доходите си. Емоциите ще ви завладеят, желанията ви ще станат интензивни, а сексуалността ви ще бъде нажежена до червено, така че лесно ще бъдете въвлечени в различни изкушения.

Дева

Венера във вашия 8-и дом ще ви донесе само добро, стига и вие да излезете от тесногръдието си и да видите нещата по-просто. Спонтанността и непосредствеността са това, което ще ви помогне да намерите радост в сексуален план. Това, което не трябва да ви интересува толкова, е утрешният ден и какво ще бъде развитието. Вместо това се фокусирайте върху усещането на момента тук и сега.

В края на краищата, през цялото това време ще ви заливат материални блага, като спонсорство, наследство или уреждане на въпроси с банки и данъчни власти. Дори нямате нужда от препоръки, така че ще успеете да оставите нещо настрана за „черни дни“.  

Стрелец

С Венера във вашия пети дом, кой да ви хване! Това, което ще ви интересува най-много, е доброто прекарване на времето и нищо по-млако. Стартът на любовния ви живот е даден. Ще се отдадете на безмилостен лов, любовните ви приключения ще са многобройни, времето ви ще е дълго, сексапилът ви ще е силен и ще вложите всички средства, за да получите човека, когото харесвате.

Връзката е точно зад ъгъла и ако тя ви държи в шах, е много вероятно да продължи и за напред. Ако сте във връзка, ще споделяте с партньора си неповторими мигове на любов и страст, а ако имате дете, ще се чувствате добре в прекарването на време с него.