След новината за второто им дете, което се появява тайно на бял свят и поредната раздяла, певицата Граймс споделя шокираща информация за милиардера Илон Мъск.

Граймс разкри в интервю, публикувано тази седмица, че нейният партньор Илон Мъск - най-богатият човек в света - понякога живее "под прага на бедността". Говорейки пред Венити Феър, певицата споделя как веднъж са открили дупка в нейната страна на матрака, докато живеели в Лос Анджелис. Вместо да купи нов, Мъск предлага да донесат здрав матрак от нейния дом.

"Той не живее като милиардер. Той живее понякога под прага на бедността", споделя Граймс пред Венити феър. „Стигнахме до момента, в който трябваше да кажа: „Хей, може ли да не живеем в несигурна къща за 40 000 долара, в която съседите постоянно ни снимат, няма никаква охрана, а аз ям фъстъчено масло 8 дни подред?“

През май 2020 г. Мъск пусна туит, че ще продаде всичките си физически притежания и няма да „притежава къща“. В момента се смята, че живее в малък панелен дом за 50 000 долара, който наема от SpaceX.

През септември милиардерът споделя, че той и Граймс са се разделили след три годишна връзка, а наскоро беше забелязан с австралийската актриса Наташа Басет.