49-годишната Хайди Клум и 18-годишната ѝ дъщеря Лени заснеха коледна рекламна кампания за известен бранд бельо. Хайди позира в червено полупрозрачно бельо, а Лени е облечена в нощница с дантела.

Първата кампания на майката и дъщерята беше пусната през октомври и се прие противоречиво. На мнозина им се стори странно и дори неуместно Хайди и Лени да позират заедно по бельо. Самата Лени каза в интервю, че много харесва фотосесията и снимачния процес и не се интересува особено от негативни коментари.

Скандалният радиоводещ Хауърд Стърн се присъедини към полемиката за фотосесията, като каза, че е „дяволски неуместна, но невъзможна за унищожаване“, както и „въплъщение на мъжката фантазия“.

С новата кампания изглежда, че историята се повтаря - потребителите в коментари я наричат "странна", а Хайди е упреквана, че се опитва да "насърчи кариерата на дъщеря си". Има и други мнения, разбира се: „Прекрасен съюз, нищо странно, толкова много непристойни погледи! Рекламата е заснета с вкус“, пише потребител.

Преди това Клум и дъщеря ѝ вече имат няколко появи заедно - преди две години позираха за немския Vogue и това беше първата фотосесия на Лени като модел. Оттогава тя многократно е участвала в различни фотосесии и предавания.