Хайди Клум е родена на 1 юни 1973 година. И макар звездата от модните подиуми да е на 44 години, е невъзможно да отречем, че изглежда зашеметяващо.

Каква е тайната за перфектна визия на Хайди?

Тренировъчен режим

Ежедневието на Хайди е много заето и тя рядко намира време за специални тренировки. Но тя се опитва да води активен начин на живот. Тя споделя, че грижите за децата ѝ много ѝ помагат да поддържат форма. Обича да кара колело, да разхожда кучето си и да скача на батут. Съветът ѝ е всеки да се движи и да прави това, което му харесва, защото няма да усеща движението като досадна тренировка.

Тайните на хранителния режим на Хайди Клум

Моделът иска да заяви високо и ясно, че моделите хапват редовно. Тя признава, че моделите трябва да внимават с калорийната стойност на някои храни, но в никакъв случай да се лишават.

Хранителни тайни

Хайди признава, че не следва конкретен хранителен режим. Тя трябва да се съобразява с приготвянето на ястия заради децата си.

На закуска цялото семейство хапва яйца и всички ги харесват сготвени по различен начин. Смути от пресни плодове също присъства задължително на сутрешната трапеза.

Храните, които Хайди избягва са пържените.

 Останалите хранения за деня са доста различни. Хайди приготвя агнешки котлети, кюфтета с картофи, салата и дори супа от кисело зеле.

Любимите зеленчуци на Хайди Клум са пресни плодове и зеленчуци, като зеле и спанак. Тя обича салати, риба, яйца, пилешко и кисело мляко.