Хората, родени през януари, са амбициозни лидери, които умеят да мотивират хората. Те държат на семейството и приятели си, въпреки че често изглеждат студени и резервирани. Това се отнася за повечето от тях, но всъщност хората, родени през януари, се делят на 4 типа, всеки от които има свои особености.

А сега е време да разбереш към кой тип спадаш ти:

1. Първа група (от 1 до 8 януари)

Първата група са онези януарски личности, които са родени от 1 до 8 януари. Хората, които спадат към тази група, имат силно развито чувство за отговорност и чест, което означава, че на тях може да се разчита. Те са чудесни и верни приятели. Лошото е, че често мислят за миналото и най-вече за грешките си, вместо да видят всички прекрасни неща, които им се случват в момента. Освен това премислят всяко решение не по три пъти, а по 300 пъти, затова често изпускат златния си шанс – просто възможността е преминала, докато те решат да пристъпят към действие. Тази склонност към анализи и премисляне обуславя тяхната недоверчивост към околните.

Техният перфекционизъм е пословичен. Те никога не са доволни, ако не дадат всичко от себе си. Приятелите пък ги обичат заради остроумието им.

Стандартът на живот на първата група е много висок, те държат на високото качество, но най-много от всичко биха искали да са свободни и да имат възможността да правят каквото си искат. Мразят монотонността и всячески се опитват да избягат от скуката. Понякога се бунтуват срещу правилата просто защото могат. Такива хора трудно могат да бъдат контролирани.

2. Втора група (от 9 до 15 януари)

Хората от втората група обичат спокойствието, любовта и красотата. Въображението им е много живо и обичат да се занимават с изкуство, най-много ги привличат музиката и рисуването. С тези хора се общува много лесно, защото те не обичат драмите, а държат на хармонията. Спокойният им свят обаче се разклаща, когато става дума за любов. Те приемат разделите много тежко и твърде дълго страдат за бившите си гаджета.

Жените от тази група са изключително чаровни, затова не могат да се оплачат от липса на мъжко внимание. Те са много остроумни и са големи професионалисти, но понякога са малко властни. Мъжете от втората група също са много популярни сред противоположния пол и обожават да пътуват.

Хората от тази група са по-зрели от връстниците си и приятелите винаги ги търсят за съвет. Освен това са надарени с крепко здраве и се разболяват много рядко.

3. Трета група (от 16 до 22 януари)

Хората от третата група са най-големите чаровници! Те привличат хората около себе си благодарение на оптимизма си и слънчевия си характер. Те са родени за лидери и обикновено са на високопоставени позиции, но това не се отнася само за работата им – те се намират на високо стъпало и в социалната йерархия. Успехите си постигат благодарение на упоритостта си и независимостта си, която ги тласка към все по-високи върхове.

Основният недостатък на тази група е, че не търпи критика. Няма значение дали отправената забележка е била разумна, те трудно приемат дори приятелските съвети, които противоречат на собствената им разбирания. Затова на хората от третата група им е трудно да задържат истински верните приятели до себе си. В същото време тези хора са доста откровени и могат да бъдат критични към другите. Освен това трудно прощават и дълго помнят обидите.

4. Четвърта група (от 23 до 31 януари)

Хората от четвъртата група са много остроумни и кипят от бизнес идеи, но изобщо не са организирани и бързо губят мотивация си – те скачат от проект на проект и често не завършват започнатото. С тези хора се общува лесно, но те не обичат празните приказки, обичат да споделят идеите си и да говорят за значими неща.

Въпреки че са неорганизирани, хората от тази група просто са родени под щастлива звезда и накрая всичко се нарежда. Освен това те не са капризни и умеят да се радват на това, което имат. Обикновено са много интелигентни и малко срамежливи, а някои хора бъркат тази срамежливост с надменност. Нищо подобно, хората от четвъртата група са изключително мили по душа, просто обичат да разкриват сърцето си само пред най-близките си хора.