Овен

Е, няма да е най-спокойният ви ден, но пък ще можете да отхвърлите доста работа. Най-важното е да не допускате притеснения, особено за пари, нещата ще се разрешат по неочакван начин, защо да се тормозите предварително.

Телец

Денят обещава да е не само активен, но и много интересен. Хора, на които държите ще ви изненадат неприятно, при това напълно непреднамерено. Поставени сте в трудна ситуация, потърсете дипломатичен изход.

Близнаци

Днес е страхотен ден за вас. Ще можете да прокарате идеите си пред другите без да влагате големи усилия. Само бъдете по-мили с любимите си хора, малко прекалявате с натиска си върху тях, слушайте ги повече.

Рак

Днес няма да се чувствате особено приятно със заниманията си. Ще ви се иска да се измъкнете, да избягате от досадните неща. Но пък ще бъдете много находчиви и ще намерите начин да се справите с всяко положение по най-добрия начин.

Лъв

Може би не сте намерили най-добрия начин да проявявате интерес към някого и човекът ще бъде леко изумен и напълно неразбиращ какво искат от него. Направете нещата по-простички.

Дева

Днес ще ви подгонят дребни, но неотложни проблеми. Колкото и да бързате, движете се внимателно, с малки крачки, защото има вероятност да не стигнете точно, където сте тръгнали.

Везни

Днес към вас и вашите действия ще има повишен интерес отстрани. Коригирайте нещата по съответния начин, за да не се изложите.

Скорпион

Днес са вероятни интересни срещи и полезни запознанства. Бъдете готови да възприемете нова информация с внушителни размери.

Стрелец

По-добре се заемете със собствените си проблеми и оставете чуждите за по-добри времена. На първо време свършете необходимото, за допълнителното няма да ви останат време и сили.

Козирог

Днес колективът ще ви бъде много полезен. Дори всеки поотделно да не е съвсем доволен от резултата, като цяло нещата ще се получат съвсем прилично.

Водолей

Днес ще ви се иска да разчупите всички норми и да не се съобразявате с никого и да правите нещата така както ги разбирате. Едва ли някой би могъл да ви разубеди, а и по-добре да не опитва.

Риби

Днес ще ви се иска да ви оставят на спокойствие да се занимавате със своите си неща. Все пак е хубаво да излезете за малко навън, независимо, че е студено, една въздушна баня ще ви освежи.