март


ОВЕН 21.03 – 20.04. 

Март ще премине в очакване на предстоящи грандиозни събития. Основни промени ще се случат във вътрешния ти свят, а външно всичко ще си остане същото. Отдели повече време за духовно развитие и растеж. Обърни се към древната мъдрост, за да намериш за себе си отговорите на ключови въпроси. В отношенията с близките трябва да се съсредоточиш върху собствените си чувства и желания. Не се страхувай да взимаш самостоятелни решения и да проявяваш инициатива. Пресметнатият риск може да ти донесе победа на всички фронтове.

Съвет на месеца. Поддържай имунната си система с витамини

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ще имаш достатъчно енергия, за да постигаш целите си. Ако се стремиш към професионално израстване, може да смениш работата си с по-престижна. Опитай се да разшириш кръга си от приятели - новите връзки и контакти обещават не само изгодни предложения, но и последващи интересни запознанства. Спомни си приятели, с които си свързан по някакъв начин: материално, с личностно израстване или запознанство с хора, които са променили живота ти и се опитай да установиш връзка с тях.

Съвет на месеца. Откажи се от стереотипите и начините да живееш по нов начин.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Първата половина на март е благоприятна за анализ на сегашната ситуацията и коригиране на грешки. Замисленото от теб е осъществимо при условие, че подготвиш основата за своите проекти. Тогава през втората половина на месеца ще имаш възможността да спечелиш любовта на съдбата и да станеш господар на ситуацията. Организирай празници за любимия човек и семейството, проявявай въображение и резултатът ще е вдъхновяващ.

Съвет на месеца. Сведи до минимум финансовите си нужди.

РАК 22.06 – 23.07

Чакат те бързи промени, така че ще е нужна добра реакция за решаването на внезапно възникващите въпроси. Необходимо е да станеш по-настоятелен. В личния живот ще се случат събития, определящи бъдещето. Възможни са редица срещи и посещения, но ако имаш постоянен партньор, сега не е подходящо да създаваш нови връзки - те само ще попречат на преобразуването на любовната връзка в семейния съюз.

Съвет на месеца. Не пренебрегвай изискването на строгия Сатурн да бъдеш отговорен, защото той в момента управлява дома на брака.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Увеличава се сексуалната енергия и ще се появи стремеж към риск. Не е необходимо да се впускаш в любовни авантюри и краткосрочни интрижки, след които се чувстваш опустошен. Ако през този период от живота си нямаш истинска любов, по-добре е да сублимираш тази енергия в творческа или да се заемеш с дейност, чиято цел не е печалба, а да се прави добро.

Съвет на месеца. Организирай си екскурзия по необичайни или екзотични маршрути.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ако не си срещнал своя любим човек, не се опитвай да го отнемеш от някой друг и обърни внимание на човека, който наистина те обича – помогни му да отговори на мечтите ти. След 20-ти март има голяма вероятност да се срещнеш с интересни хора, способни да повлияят кардинално бъдещата ти кариера.

Съвет на месеца. Отдели време за натрупване на професионален опит и самообразование.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Може да направиш план за по-нататъшни действия, но да започнеш неговото изпълнение ще е възможно в средата на март. Точно в този момент е вероятна среща с потенциален партньор, който ще подкрепи твоите инициативи. В отношенията си с приятели и роднини се старай да се държиш деликатно и тактично. Тяхната позитивна обратна връзка ще изиграе решаваща роля в твоя живот.

Съвет на месеца. Женените двойки трябва по-често да излизат заедно.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Това е месец за експерименти и преоценка на ценностите. Може да видиш в съвсем различна светлина колеги, приятели и дори любимия човек до теб и да се окажеш пред необходимостта да кажеш сбогом на някой от старото обкръжение. Горчивината от раздялата ще премине бързо, ако си припомниш, че всъщност отдавна си готов за тази стъпка. В края на март не се отказвай от развлечения и приятелски събирания.

Съвет на месеца. Поддържай здравето си във фитнеса, между другото, в спортната залата има вероятност от обещаващо запознанство.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Ще ти се иска свобода, но ако си вземеш сега почивка - рискуваш да загубиш изгоден договор, сделка или предложение, което обещава големи дивиденти. В личния живот и при женените, и при свободните ще настъпи пролет. Първите ги чака пълна хармония, а вторите - влюбване. Но не се препоръчва да се разкриваш веднага. По-добре да държиш другия в неведение, за да направи той първата крачка.

Съвет на месеца. Важно е да обичаш себе си и да уважаваш другите.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Ще разрешиш проблемите, възникнали през февруари, ще се появят нови източници на финансиране. Специално внимание ще изискват взаимоотношенията с околните и най-вече с близките. Може да откриеш, че не ти обръщат нужното внимание, а колегите и приятелите не те уважават достатъчно и се държат с теб твърде фамилиарно.

Съвет на месеца. Меко и тактично обясни на близките си, какво очакваш от тях - не се надявай, че те се досещат сами от какво имаш нужда.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Увеличава се твоето обаяние, чар, привлекателност. Ще излъчваш такава вътрешна сила и самодостатъчност, че хората масово ще търсят от теб съвети. Не отказвай на никой, щедро раздавай оптимизъм и знания. Колкото повече сега даваш, толкова повече ще помагат и на теб през цялата година. Съдбата ще ти се отблагодари както финансово, така и с нарастващ авторитет.

Съвет на месеца. Всички важни и значими дела планирай за последната седмица на март.

РИБИ 20.02 – 20.03

Очаква те богат социален живот. Вечерни партита, бизнес срещи в неформална обстановка ще те заредят с нова енергия и увереност. Звездите те съветват да вземеш със себе си съпруг/а или човек, който би искал да видиш в тази роля. Това не само ще подобри вашите отношения, но също така да открие и за двама ви нови възможности в живота. Финансовото положение е стабилно, важното е да не харчиш пари за дрънкулки.

Съвет на месеца. Отбележи рождения си ден с размах - в голяма компания.