Хората, родени под знака на Елена, са много артистични благодарение на своята вродена чувствителност. Те притежават вътрешна красота, която понякога ги прави уязвими. Големи са романтици, обичат много силно и са винаги готови да помогнат. Много са благородни и искат да направят света по-добър.

Хороскоп за 2019 г.

Любов: Годината за вас, Елени, ще бъде чудесна! Ще се запознаете с много интересни хора и ако сте необвързани, сред тях ще има човек точно за вас. Ако сте обвързани, във връзката ви ще цари хармония и разбирателство. Много е вероятно да се решите на важна крачка – да заживеете заедно, да сключите брак или да имате дете.

Работа и финанси: В професионален план ще имате някои затруднения – парите просто за нищо няма да ви стигат! Не бързайте да взимате заеми, а стиснете зъби и намалете разходите си. Ако обаче работата ви е дотегнала, пробвайте се в друга сфера и бъдете търпеливи – накрая ще откриете работа, която отговаря повече на представите ви. За всички, които все още учат, втората половина на годината ще бъде много успешна.

Късмет и нови начинания: За съжаление, тази година не очаквайте много помощ от звездите. Запазете оптимизма си и бъдете търпеливи – след време всичките ви усилия ще дадат резултат, просто нещата няма да се случат веднага. Годината не е благоприятна за големи инвестиции. Ако сте решили да си купите нов дом, бъдете изключително внимателни с покупката ви.