Също като гущерите, хората, родени под този знак, лесно се приспособяват към нови обстоятелства, защото са практични и разумни. Понякога могат да изглеждат малко мързеливи, тъй като обичат да се вглъбяват в себе си и да размишляват, но изобщо не бива да бъдат подценявани – освен че са невероятно талантливи, те имат и богато въображение, което често ражда гениални идеи, които могат да им донесат огромни успехи. Така че изобщо не са мързеливи, просто не обичат да прибързват, а обмислят добре решенията си.

Хороскоп за 2019 г.

Любов: В любовен план ще имате огромен успех през тази година. Ако сте обвързани, ще се чувствате обичани и ценени, ще предприемете много приключения заедно, а любовта ви ще нарасне. Много е вероятно да се решите на сериозна стъпка – да сключите брак, да имате дете или да се нанесете в нов дом. Ако сте необвързани, скоро ще срещнете подходящ човек. Всичките ви желания ще станат реалност.

Работа и финанси: В първите няколко месеца на годината ще имате известни трудности в работата, защото колегите ще ви лазят по нервите, а шефът ви ще ви дава глупави задачи. Стиснете зъби и изчакайте този период да премине. През септември ще ви оценят подобаващо и е много вероятно да получите повишение. Ако си търсите нова работа, във втората половина на годината ще имате по-голям успех. Няма да имате много повече пари от други години, защото разходите ви също ще нараснат.

Късмет и нови начинания: Не се притеснявайте, защото Съдбата няма да ви забрави! Ще се радвате на много успехи и приятни емоции. Ако работите за себе си, ще имате късмет да се запознаете с нови клиенти съвсем случайно. Годината е благоприятна и за инвестиции, но само ако добре познавате хората, с които ще работите.