Хората от тази зодия обичат приключенията и предизвикателствата. Те са директни и уважавани от останалите. Колкото по-големи са препятствията, толкова по-мотивирани са Ягуарите. Те са верни приятели, но независими, не обичат някой да ги задушава. Обичат да се глезят и живеят всички си „седем живота“ на пълни обороти. Понякога обаче гледат твърде идеалистично на живота, което им носи разочарования.

Хороскоп за 2019 г.

Любов: Ще се чувствате обичани и ценени през тази година. Ще бъдете на крилете на любовта и усмивката няма да слиза от лицето ви. Ако сте необвързани, разширете кръгозора си и започнете да посещавате нови места. Там ще срещнете интересен човек.

Работа и финанси: На работното ви място всичко е наред и няма от какво да се оплачете. Ще се разбирате добре с колегите и шефа ви. Обстановката ще е спокойна и мирна. Очакват ви и повече финансови постъпления. Някои от проектите ви ще бъдат високо оценени и е вероятно да получите повишение.

Късмет и нови начинания: Новата година ще ви сблъска с известни трудности, но късметът няма да ви подмине. Ще се запознаете с много интересни хора, които могат да се окажат важни за бизнеса ви. Не ви съветваме да давате парите си за лотарийни билети и не правете големи инвестиции, но бъдете отворени за нови предложения от хора, които познавате добре.