Хората от зодия Костенурка са невероятно мъдри и интелигентни. Те копнеят за стабилност, сигурност и хармония. Изключително верни приятели и страхотни служители – те работят малко бавно, но пък качествено и прецизно. Имат нужда от приятна атмосфера на работното място, за да са щастливи. Не са свръхамбициозни. В любовта са малко срамежливи, но обичат много страстно и всеотдайно. Имат богата душевност и безупречна интуиция. Приятелите и семейството им много ги обичат и уважават.

Хороскоп за 2019 г.

Любов: През годината ще трябва да вземете няколко важни решения. Възможно е да преосмислите връзката си с половинката ви и да решите, че сегашното положение не ви задоволява. Връзката ви ще бъде подложена на тест – ако го издържите, ще бъдете по-силни от всякога. Ако възникнат спорове, не бъдете излишно упорити и потърсете компромис. Годината не е много благоприятна за необвързаните представители на този знак. Ние ви съветваме засега да се фокусирате върху себе си и да не търсите любовта в лицето на всеки срещнат.

Работа и финанси: Очаква ви страхотна година в кариерно отношение. Онези, които работят за себе си, ще се похвалят със солиден ръст на приходите. Останалите ще се разбират чудесно с колегите си, а шефът им ще ги оцени подобаващо. Определено през новата година няма да ви липсва мотивация, а усилията ви няма да останат незабелязани – най-вероятно ви очаква голямо повишение. Сега е времето малко да се поглезите и да си позволите нещо, за което отдавна мечтаете. Ако си търсите нова работа, също ще имате късмет, особено в сферата на новите технологии. Просто не спирайте да се развивате и резултатите ще са налице.

Късмет и нови начинания: През новата година вие ще имате най-много късмет от всички зодиакални знаци, особено през втората половина на годината. Тогава ще сте засипани от нови предложения и дори от извънредни приходи, които изобщо не сте очаквали. Ще имате безупречна интуиция, която ще ви помогне да вземете най-добрите решения, когато става дума за инвестиции и големи покупки. Периодът е благоприятен за купуването на нов дом или кола.