Хората от тази зодия са много справедливи. Много са състрадателни и това да помагат на останалите, ги зарежда с енергия. Умеят да се радват на малките неща, а в живота си търсят стабилност и сигурност. Държат на семейството и постоянната работа. Несигурният живот, макар и изпълнен с приключения, не е за тях. Те нямат и огромни амбиции в професионален аспект, достатъчно е да имат работа, която да покрива основните им нужди и да ги прави щастливи.

Хороскоп за 2019 г.

Любов: Очаква ви прекрасна година. Ако имате сериозна връзка, е време да се замислите за следващата крачка – общо жилище, брак или деца. Онези, които са заедно от много години, ще се чувстват сигурни и обичани. Двойките, които са отскоро заедно, ще се сближат много. Необвързаните от вас с лекота ще завързват нови приятелства и от тези неочаквани срещи може да припламнат искрите на любовта.

Работа и финанси: На работното място се чувствате недооценени. Вероятно сте имали големи очаквания, но те не са се оправдали. Ако искате повишение или да си смените работата, най-благоприятните месеци за това са първите 6. През втората половина може да очаквате повече приходи от преди.

Късмет и нови начинания: Няма да сте големи късметлии тази година. Ще трябва да се борите упорито, за да осъществите идеите си. Това обаче ще се промени през септември, тогава ви очаква много радостна новина и подарък от съдбата. Годината е благоприятна и за инвестиции и големи бизнес проекти.