Прилепът е роден лидер. Той се бори смело за това, в което вярва. Бързо му хрумват нови идеи и често се изявява като герой. Прилепът обича предизвикателствата, но понякога не се замисля за последиците. За семейството и приятелите си е много жертвоготовен, винаги би ги защитил и би им се притекъл на помощ, но не е задължително прилепът да е много социален, той обича да остава сам и да размишлява.

Хороскоп за 2019 г.

Любов: В първата половина на година ви очакват известни проблеми и неразбирателства с половинката, но във втората половина всичко ще се нареди. Ако сте необвързани, трябва да излизате по-често и най-вече – да посещавате нови места, защото точно там ще срещнете човек, който да споделя вашите интереси.

Работа и финанси: Ако си търсите нова работа, ще имате голям късмет. Разпращайте автобиографията си смело и не се подценявайте, тази година ще е повратен момент в професионалния ви път. Ако работите за себе си, през тази година няма да можете да се оплачете от липса на клиенти и ще спечелите повече пари от други години.

Късмет и нови начинания: Според хороскопа ви е добре да пътувате повече през тази година, защото така ще се запознаете с хора, които ще обогатят живота ви. Ще се чувствате заредени с енергия и позитивизъм, усмивката няма да слиза от лицето ви. От друга страна, годината няма да е благоприятна за големи финансови инвестиции, особено ако става дума за недвижимо имущество. В хазартните дейности също няма да ви върви, така че не разчитайте да спечелите от тотото – запазете парите за друго, а не за лотарийни билети.