Скорпионите са резервирани и предпазливи хора, не бързат да допускат хората до сърцето си. Те обаче са много любопитни по природа, а това ги прави прекрасни ученици. Обикновено са традиционалисти и не обичат промяната. Не държат да са в центъра на вниманието и не ги бива много в думите – те показват любовта си с действия. Изключително предани приятели са.

Хороскоп за 2019 г.

Любов: За съжаление, в тази сфера ви чакат немалко проблеми. Възможно е дори да се разделите с половинката ви, ако не успеете да разрешите нарасналите спорове. Ако имате деца, не очаквайте много да ви слушат, затова пък вие запазете спокойствие и се опитайте да поговорите с тях – може би нещо им тежи и не знаят как да го споделят. Ако пък сте необвързани, бъдете внимателни и не се доверявайте лесно, защото тази година няма да е благоприятна за започване на дългосрочна връзка.

Работа и финанси: В любовта няма да ви върви много, но в професионален план определено ще имате късмет. Очакват ви успех след успех и ще спечелите повече пари от други години. Но не се отпускайте прекалено и харчете разумно, за да не се окаже, че през 2020 г. сте затънали в дългове.

Късмет и нови начинания: През тази година ще постигнете всичко със собствени сили, не очаквайте съдбата да ви помогне, затова не харчете парите си за залагания или лотарийни билети. Бъдете внимателни и с новите бизнес предложения, ако ви обещават бърза печалба.