Совите имат силен характер и не се страхуват от нищо. Оставят се сърцето им да ги води, а вроденият им чар им помага лесно да печелят доверието на околните. Имат много силно шесто чувство и в същото време са много мъдри, така че трудно някой ще ги излъже. Много добри и верни приятели са. В любовта са страстни мечтатели, а тяхната загадъчност привлича хората като магнит.

Хороскоп за 2019 г.

Любов: Ако сте необвързани, през новата година ще се запознаете с много интересни хора, но е най-добре всички тези познанства да си останат в кръга на приятелството. През тази година поработете върху себе си. Ако сте обвързани, обърнете внимание на връзката си, не се оставяйте в ръцете на рутината. Предприемете вълнуващо пътуване само двамата и бъдете щедри откъм подаръци – всеки мил жест ще ви се връща двойно.

Работа и финанси: Ако харесвате работата си, можете да сте спокойни – не ви очакват проблеми в професионален план. Но ви съветваме да избягвате интригите между колегите ви и да стоите настрана от клюките. Ще бъдете стабилни във финансово отношение, но е добре да преразгледате някои разходи – може би не се нуждаете от някой абонамент или пък харчите твърде много пари в една-единствена сфера, а пък не обръщате внимание на друга. На края на годината, ако сте били внимателни с финансите, ще можете да си направите голям подарък, който напълно ще си заслужава чакането.

Късмет и нови начинания: Годината е благоприятна за инвестиции и за купуване на жилище, както и за по-дълги екскурзии. Ще имате голям късмет във втората половина на годината и вероятно ще ви споходи добра новина, която чакате от дълго време. Най-благоприятното време за пътуване ще е в първите няколко месеца, в този период дори командировките ще са приятни и изпълнени с вълнуващи моменти.