Хората, родени под знака на Змията, са елегантни, възпитани, спокойни и магнетични. Те искат другите да ги уважават. Изобщо не са подмолни, лукави или завистливи, всъщност те са много верни приятели. Работят много упорито и честно за всичко, което искат да постигнат. На пръв поглед не си личи, но те са доста чувствителни, понякога се затварят в себе си с цел да се предпазят. Дълбоко в себе си са много романтични, но никога не прощават на хората, които са ги предали.

Хороскоп за 2019 г.

Любов: През тази година няма да ви очаква небивал успех в любовта, но не ви очакват и големи проблеми. Ще се чувствате сигурни с партньора си, ако сте заедно от дълго време. Онези двойки, които са заедно отскоро, ще преминат през няколко предизвикателства, за да се сближат и да израснат заедно. Необвързаните от вас, които си търсят половинка, могат да срещнат подходящ човек във втората половина на годината.

Работа и финанси: Ако имате работа, която ви удовлетворява, не търсете работа другаде, дори и да изникне интересно предложение. Във финансово отношение ще имате някои проблеми, затова бъдете пестеливи, ако не искате да започнете втора работа. Онези от вас, които са твърдо решили да си намерят нова работа, ще срещнат доста трудности.

Късмет и нови начинания: През тази година ще трябва да постигнете всичко сами, защото съдбата няма да ви помогне. Все пак не унивайте, защото резултатите ще са много добри. Годината не е благоприятна за големи финансови инвестиции и за купуване на жилище. Не вярвайте на хора, които ви обещават лесна печалба.