Черната Луна заедно с възела на миналото пътуват през вашия знак, което ще ви донесе повишено внимание към тялото и развитието на взаимоотношенията. Всичко, което се случва, ще бъде като ускорен маратон на личностното израстване. През 2024 г. може да получите както нова работа, така и да срещнете партньор, с който да сключите брак. Но основният подарък ще бъде трансформацията на имиджа ви. Ще си позволите много повече и ще се възползвате от това.

За вас затъмненията през пролетта и есента на 2024 г. ще настъпят в най-важните сектори на картата, които отговарят за вашата личност, тяло и отношения с другите. Сякаш чрез контакта с другите ще разберете по-добре себе си. Затова основният съвет е да не избягвате другитее, тъй като съдбата ви се създава чрез партньори и комуникация. Ако отдавна искате да разберете въпросите на любовта отидете в сайт за запознанства, ако е време да разберете себе си направете терапия с психолог. През цялата година вашата сила е в диалога с човека, който седи срещу вас. Бъдете по-смели!

Затъмнения от 25-ти март до 8-ми април

Пролетният коридор от затъмнения ще се случи в личния сектор и сектора на взаимоотношенията ви, което означава, че Вселената ще ви насочи към брака, тялото и здравето. Събитията за вас ще започнат на 25-ти март със Затъмнение и Пълнолуние във Везни, които ще сложат край на проблем, който може да се е появил на 14-ти октомври 2023 г. Той може да е свързан с външния ви вид или тялото ви, така че е вероятно да решите да се оперирате или да бъде определена датата за това.

Също така през този период ще изпитвате голямо желание да работите върху имиджа, прическата или цвета на косата си. Като ще имате желание да направите образа си по-спортен и активен.

Но затъмнението и новолунието в Овен на 8-ми април ще се случат във вашия сектор на взаимоотношенията, което може да доведе до промяна в любовният ви статус или до началото на нов период във връазката ви. Например затъмнението може да доведе до развод или сватба. Но и в двата случая ще се промени живота ви напълно.

Марс ще бъде в съвпад с планетата на кармата Сатурн, което може да донесе сключването на някакъв договор на работното място. Така че освен отношенията, затъмнението в Овен може да донесе и важен юридически документ, свързан с професионалната сфера.

Голям звездопад в Телец

От най-важните позитиви на 2024 г. ни очаква „Големият финансов звездопад“ в Телец, който ще се състои през април и май благодарение на струпване на планети, ръководени от Юпитер. За Везните това събитие се случва в сектора на кризите и големите семейни финанси, както и на ремонта и трансформацията на тялото. Спокойно може да се каже, че този период може да бъде доста кризисен за вас. Всички планети в хороскопа ще ви подсказват за необратимостта на промените, притискайки ви с неотложността на събитията и тяхната интензивност.

Важна дата за вашето тяло и здраве ще бъде 18-ми май. Тогава вашата планета Венера ще се съедини с Юпитер и Уран, което може да ви доведе до операция или до сериозна промяна на образа. Възможно е също така да получите голяма сума пари, благодарение на ипотека или получаване на наследство.

„Аспект на милионера“ през юни

От 1-ви до 8-ми юни на небето се образува „милионерски аспект“ между финансовата планета Плутон и Юпитер, който ще донесе възможности за Везните. Събитието ще бъде свързано с късмета на всички фронтове, така че не пропускайте своя шанс. И така, благодарение на Юпитер в живота ви може да се появи кармичен учител. Човек, който чрез общуване ще окаже голямо влияние върху мирогледа ви. Това може да е блогър, учител или човек от чужбина - пътешественик, журналист, писател и т.н. С появата му в живота ви ще почувствате въодушевление и желание да продължите напред към целите си. Вероятно в неговата личност ще има нещо познато, ефирно и ясно, което абсолютно ще ви очарова и ще ви вдъхнови да бъдете себе си.

От 25-ти май Юпитер навлиза във вашия сектор на пътуванията и образованието, което може да ви донесе подобряване на стандарта на живот чрез обучение или пътуване. Например може да спечелите пари в съда или ръководството ви да ви плати престижни курсове за повишаване на квалификацията. Така или иначе, ще можете да си позволите да похарчите пари за нещо конкретно веднага.

Плутон ще бъде във вашия сектор на щастието и любовта, а Юпитер във вашия сектор на разширяването и късмета. Това подсказва, че може да срещнете любовта си или детето ви ще има голяма радост в живота. Важно е да се отбележи, че Юпитер във вашата карта отговаря за пътуванията, така че през юни трябва да бъдете по-активни, за да могат положителните въздушни енергии да навлязат в живота ви.

Ретрограден Меркурий във вашия сектор на мистериите и пътуванията

От 5-ти до 28-ми август Меркурий ще бъде ретрограден във вашия сектор на приятелите, а на 8-ми август ще се съедини с вашата планета в дома на тайните. Възможно е да срещнете човек от миналото си, с когото сте имали връзка.

Също така ще искате да общувате по-често с приятели, с които по някаква причина сте прекъснали връзките си в миналото. Благодарение на това ще си спомните старите си мечти и хобита, като цяло ще можете да анализирате някои събития от живота си чрез вътрешен диалог. Например ще се замислите доколко сегашната ви реалност прилича на това, за което сте мечтали.

Меркурий ще влезе във вашия сектор на сбогуване с миналото, така че август спокойно може да се нарече месец на интроспекция и самоанализ. Лесно можете да отслабнете, защото носталгията по миналото ще ви позволи да възвърнете предишния си стил и имидж.

Затъмнения от 18-ти септември до 2-ри октомври

Животът ви започва да се променя, особено в сферата на работата и здравето, като се налага да поемете сериозен контрол и върху двете. Пълнолунието и затъмнението в Риби на 18-ти септември се случват във вашия сектор на ежедневието, живота и работата. Може да получите здравна диагноза и в същото време ще има важна ситуация на работното място. Например, може да ви бъдат възложени нови отговорности.

Важна дата за вашето здраве ще бъде 5-ти септември. На този ден вашата планета Венера е в съвпад с Черната луна. Точно в тези дни може да се изкушите или да се страхувате да направите нещо с тялото си. Бъдете възможно най-внимателни, а ако избирате лекар, по-добре е да се спрете на специалист от мъжки пол.

А Новолунието и затъмнението във Везни на 2-ри октомври ще са свързани с личността ви, храненето и самочувствието. По време на събитието, Венера ще е във вашия паричен сектор. Това означава, че може да започнете нов цикъл, свързан както с финансите ви, така и с отношението ви към самите вас. Например може да решите да промените имиджа си и Венера ще трябва да инвестирате в нови покупки. Така или иначе, нещо в живота ви ще се промени завинаги и темата за финансите определено ще бъде подложена на голямо внимание.

По време на затъмнението Черната луна ще бъде във вашия знак, което показва известно недоволство от външния ви вид. Възможно е да решите да се подложите на операция, за да отстраните нещо от тялото си.

Връзки и любов благодарение на Пълнолунието в Овен на 17-ти октомври

Важно събитие в личния ви живот ще бъде Пълнолунието в Овен, а по време на това събитие управителят ще бъде в знака на Рака. А той отговаря за статуса и кариерата ви, което предполага важно събитие в личния ви живот, но пряко свързано с работната сфера. Например, може да имате афера с шефа си или флирт. Но бъдете внимателни, макар че е трудно да не се възползвате от тези аспекти, тъй като явно ще бъдете привлечени към приключения заради Лилит във Везни.

Можете също така да сложите край на връзката си на правно основание. Например това може да бъде развод или брак.

Марс е в знака на Рака от 5-ти септември 2024 г. до 19-ти април 2025 г.

От есента на 2024 г. Вселената ще започне да работи за вашата кариера, може да се замислите за смяна на работата или да положите повече усилия за повишение. Тригонът между Сатурн в Риби и Марс в Рак може да ви донесе тласък в кариерата, но само ако сте вътрешно дисциплинирани и сериозно самоорганизирани. Сякаш ще трябва да пораснете драстично, но ако се справите с тези препятствия, до април 2025 г. ще получите сериозно назначение.