Харесвате се още на първата среща, заживявате заедно, получавате предложение за брак ...
И после какво? После започва най-трудното, защото трябва да запазите любимия до себе си.

Да започнем с това, че сам по себе си въпросът "Как да задържим един мъж за цял живот?" е неправилно зададен. Това веднага предполага някои ограничения, липса на свобода и доверие. Затова е по-добре въпросът да се формулира малко по-различно: "Какво трябва да направим, за да накараме мъжът ни винаги да иска да бъде до нас?" В този дух, вече е възможно да се поразмисли!

1. Подкрепяйте неговите интереси

Всеки мъж ще оцени вниманието и уважението. Ако той има навика да пие бира вечер, да гледа мач, да играе компютърни игри с приятелите си, не се опитвайте да ограничите тези малки негови удоволствия, дори ако те изглеждат за вас като недостатъци. Вместо това му подарете нов джойстик или пригответе вкусно мезе за бирата – това наистина ще бъде оценено подобаващо!

2. Станете незаменима

Бъдете жената на мечтите му, за да няма нужда от нищо друго. Главното е – да не мързелувате. Никой не иска от вас през целия ден да стоите до печката и да приготвяте 5-степенно меню. Много по-важно е да се опитате да разберете мъжа си, да бъдете не само идеалната любовница, но и най-добрия му приятел.

3. Отървете се от претенциите си

Колкото по-ниски са очакванията ви, толкова по-щастлив ще бъде животът ви. Но това съвсем не означава, че трябва само да угаждате на любимия и да пренебрегвате себе си, губейки чувство за собствено достойнство. Става дума за намиране на баланс. Никой от вас не трябва да бъде длъжен на другия, така че се отървете от напразни претенции и се опитайте да се наслаждавате на това, което имате. Постепенно променяйте живота си към по-добро. Този подход ще ви спаси от изтощителни кавги и конфликти.

4. Дайте му свобода

Парадоксално е, но за да задържите мъжа до себе си, е важно да му дадете възможно най-много лично време и свобода. С ревност и забрани не можете да създадете щастливи отношения. Отпуснете се и не забравяйте, че за него сте най-добрата. Приятната атмосфера у дома ще го мотивира много по-бързо да иска да се прибере след работа директно вкъщи и да ви отдели цялото си свободно време и внимание.

5. Не се занемарявайте

Всеки мъж иска да вижда до себе си една красива жена. И след като той ви е избрал, за него вие сте най-красивата. За да задържите влюбения поглед на своя мъж върху себе си, е важно да се грижите за външния си вид. Ако жените обикновено искат с времето партньорът им да се променя, то мъжете мечтаят любимата им винаги да остане такава, каквато е била в началото на връзката. Разбира се, през годините, ние се променяме, но както казва една велика жена: "Вашето лице на двадесет години ви е дадено от природата, но как ще изглежда то на петдесет - зависи от вас." Така че постарайте се да не го разочаровате!

6. Отдайте се на връзката си

Дори ако сте имали тежък ден в работата и нямате никакви сили или сте били под постоянен стрес, не позволявайте на тези проблеми да съсипят връзката ви. Приемете като правило да изключвате проблемите, когато сте заедно, отделяйте време един за друг, дори когато имате работа за целия китайски народ, Определете си поне веднъж седмично време само за вас, в което да правите нещата от началото на връзката си.