Както винаги, вие се управлявате от Сатурн, но този месец той ще бъде най-податлив на любовна лирика. До 12 юли той ще бъде в тригон в аспект с Венера в Рак, което показва хармонизиране на отношенията; вие и вашият партньор ще имате много важни диалози и срещи. Въпреки това, Сатурн се обърна назад в комуникационния сектор, което показва връщане към тези разговори, които са били от значение за вас през март и април 2024 г. Те биха могли да се отнасят до вашата кариера, място на пребиваване и закупуване на кола. Освен това можете да се върнете към усъвършенстване на някои умения.
Новолунието на 5 юли ще донесе нови взаимоотношения или договорености, които може да включват кариерата ви. Например, някоя жена може да ви направи важно предложение. И в любовта е вероятно началото на нов цикъл - може би вие и вашият партньор ще започнете да говорите за по-нататъшния напредък и развитие на вашия съюз.
Според хороскопа на Козирога юли 2024 г. е пикът на комуникацията. Деловото пътуване или пътуването до морето са не само нови преживявания, но и запознанства. Съществува голяма вероятност да срещнете човек, чийто съюз ще продължи цял живот. Тъй като Слънцето в Рак се фокусира върху семейството, Козирогът ще трябва да се погрижи за благополучието на близките си. Това е не само решение на битови и финансови проблеми, но и психологическа помощ. Много неща зависят от атмосферата в семейството. С гръмотевичното пълнолуние през юли дори малките усилия дават тласък на прогреса. За Козирога, свикнал с упоритата работа, това ще бъде приятно откритие. Време е да се погрижите за себе си, ефектът от разкрасителните процедури ще бъде невероятен.
Финансовото положение през първите дни на юли ще се промени към по-добро. Въпреки вълнението около лятната почивка, ще бъде възможно да я организирате по най-добрия възможен начин. Според хороскопа на Козирога ще има възможност да се купи екскурзия на изгодна цена. Това, което е особено приятно, е, че бюджетът няма да пострада ни най-малко: очаква се средствата да дойдат от допълнителни източници. Въпреки че Козирогът обича да се обгражда със скъпи вещи, които подчертават неговия статус, при Венера в Рак може да промени мнението си. Силният темперамент ще се смекчи, ще се появи желание за прости радости: вкусна храна и душевен релакс. Време е да се занимавате с ежедневни неща, например да обновявате домакинските уреди, да правите ремонти. Както знаете, комфортът в дома е комфорт в душата.
Важен период за отношенията ще бъде съвпадът на Марс и Уран във вашия сектор на любовта и романтиката от 14 до 17 юли. На тези дати може да има пробив, който дори не сте очаквали. Например вашият партньор ще ви предложи съвсем различен подход към любовта. Ако се стремите към бременност, тогава тези дни са най-подходящи за зачеване. Но съществуващите деца могат да изпитат значителни промени и успех в спорта.
Времето не стои на едно място, към средата на месеца вече е възможно да се направят предварителни заключения. Ако много неща са се объркали и резултатите са били разочароващи, все още има шанс да вкарате живота в правия път. Общият хороскоп за Козирог за юли 2024 г. вярва, че външните промени са невъзможни без вътрешните. Може би трябва да поработите върху себе си и да станете малко по-мили. Що се отнася до финансите, Меркурий в Лъв ще донесе късмет. Пред непретенциозния Козирог ще се отвори нов свят, изпълнен с богатство и удоволствия. Разбира се, всеки има собствена представа за нивото на сигурност, но определено няма да ви се налага да пестите. Можете да участвате в лотарии, томболи: приходите ще надхвърлят и най-смелите очаквания.
Пълнолунието на 21 юли ще се превърне в истински рубикон за вас – ще се изправите пред сериозен избор, а той напълно ще определи бъдещия ви живот. Въпросът е, че се среща във вашия знак и аномалията е в повторението му. Още на 23-24 юни имаше Пълнолуние в Козирог и тогава може да бъдете изправени пред избор, който отново ще се очертае. Може да се отнася до вашата кариера, преместване и връзки, но важното е, че в момента на аспекта ще се образува Голям кръст в небето в кардиналните домове на вашия хороскоп. След това решение животът ви ще се преобърне на 180 градуса.
В края на юли може да изпитате усещане за дежа вю, сякаш животът е направил пълен кръг и се е върнал в началната си точка. Необходимо е да се замислите защо възникват повтарящи се ситуации и как най-добре да се възползвате от това обстоятелство. Хороскопът за юли за Козирог предсказва промени в живота. Може би е време да помислите за смяна на работата. Въпреки че Козирозите не се характеризират с прибързаност, някои от тях ще се държат непредсказуемо. Всичко това се дължи на Марс в Близнаци, когато към лекомислието се добавя агресия, поради което много неща се объркват. Основната задача на периода е да насочите силите си в творческа посока. Активните спортове, които изискват големи количества енергия, са идеални.