Според хороскопа на Везните за юли 2024 г. личният живот ще бъде наситен със събития. Най-голям късмет ще имат тези, които са в сериозна връзка. Една мимолетна среща може да прерасне в нещо повече, ако партньорите са готови да се подкрепят взаимно. Под влияние на Слънцето в Рак уравновесените Везни губят способността си за самоконтрол, затова не могат да устоят на изкушенията. За да не се забъркате в съмнителна история, трябва да се доверите на интуицията си. Това ще ви помогне да останете на ръба на бездната. Моментът на абсолютно спокойствие ще бъде гръмотевичното пълнолуние през юли, когато в живота ще се установи ред. Везните ще се тревожат предимно за домашните проблеми. Ще се окаже, че трябва да се преправят много неща, за които до сега не сте имали време.
През първите дни на юли финансовото положение ще се промени към по-добро. Ще има възможност за допълнителни приходи, така че ситуацията ще бъде стабилна. Хороскопът на Везните съветва да не бързате да харчите пари за всичко, което сърцето ви желае. По-добре е да ги вложите в образование, акции и недвижими имоти, с изключение на здравето и отдиха, от които не можете да спестите. Тъй като Венера в Рак има силно влияние върху емоционалното състояние, може да се появи желание да се скриете от заплахите на външния свят в черупката си. Везните не трябва да се противопоставят на този импулс, понякога е полезно да седят сами. Ако самотата е напълно непоносима, можете да съберете духовна компания и да си организирате рестарт в лоното на природата.
До 12 юли Венера, вашият управител, ще ви отведе възможно най-дълбоко в проблемите на кариерата. Сякаш точно сега ви е важно да постигнете цел, която до Новолунието на 4 юли буквално да ви предизвика да влезете в нов цикъл в живота. Може да имате нова позиция, титла или статус или може да започнете сериозно да търсите ново място.
Обикновено новолунието в кардинален дом, както е във вашия случай, носи феноменални промени. И юли 2024 ще бъде точно такъв от всички страни, като че ли ще аспектира своите основи в живота ви.
Най-важното събитие на юли за Везни ще бъде преходът на Черната Луна във вашия знак до 1 април 2025 г. През това време ще трябва да се справите с неувереността си в себе си, сякаш е време да си припомните своята сексуалност и привлекателност, да „изпомпате“ това, което е сянка за вас. Например, ако се смущавате от външния си вид или смятате, че не сте напълно разпознати от противоположния пол, тогава през юли ще започне глобалната промяна. Въпреки това, за много Везни това може да дойде чрез здравословни проблеми, когато тялото започне буквално да изисква повече внимание. То ще има по-малко енергия, но само защото сте пренебрегвали нуждите му дълго време.
В допълнение, Черната луна може да ви „опозори“ в очите на обществото - те често могат да говорят за вас зад гърба ви, сякаш нещо не е наред с вас.
Средата на месеца ще ви донесе много ярки впечатления и радостни емоции. Ситуацията ще се развива непредсказуемо: едно обаждане или случайна среща - и животът ще се обърне на 180 градуса. Според общия хороскоп на Везните през юли 2024 г. предстои вълнуващо пътуване, което ще бъде пълна изненада. Не пропускайте възможността да се забавлявате. Меркурий в Лъв ще осигури оптимистично развитие на ситуацията, което дава мощен тласък на всички начинания. Везните трябва да действат като инициатори, изоставяйки ролята на ръководени хора. Особен късмет очаква онези, които копнеят за любовни приключения. Ако сърцето е свободно и любовта се очертава на хоризонта, трябва да действате със светкавична скорост: срещи, признания, сватби.
Венера влиза в Лъв на 12 юли, което означава, че ще искате да обърнете повече внимание на приятелското общуване. В опозиция с Плутон до 14-15 юли тя ще създаде максимално напрежение в общуването с мъж. Това може да е пламенен почитател или приятел, с когото връзката може буквално да „скочи“ от приятелската зона до страстен роман.
Още от 14 до 17 юли съвпадът на Марс и Уран в Телец може да внесе буря в съюза ви с него. Това може да са ярки, интимни срещи или вие и вашият партньор ще преживеете сериозни промени в живота си.


Важно е да отбележим, че вторият важен за вас транзит е пътуването на Марс през знака Телец, което ще промени обичайния ви начин на живот, ако сте женени. Сериозни промени могат да настъпят с вашия съпруг (или съпруга), сякаш човекът се променя пред очите ви. Например, той може да преминава през трудни промени, скрита романтика или активно ще разрешава големи финансови проблеми. Особено активно ще забележите промени в съпруга си преди 21 юли - сякаш човекът се е променил внезапно и нищо не може да се направи по въпроса.
Продуктивният край на юли ще зарадва хората, които са съсредоточени върху кариерата си. Ще има възможност да разкриете потенциала си, да се сдобиете с полезни връзки и съюзници. Според хороскопа за юли професионалните интереси са на първо място за Везните. За да заемете водеща позиция във вашия бранш, трябва да получите второ висше образование. Що се отнася до здравето, позицията на Марс в Близнаци може да не му повлияе по най-благоприятния начин. Ако има предразположение към радикулит, Везните трябва да избягват прекомерния стрес и хипотермията. За останалите няма специални ограничения, но си струва да помислите за организацията на работното си място: всички необходими предмети трябва да са ви под ръка.
Пълнолунието в Козирог на 21 юли се случва в сектора на семейството и недвижимите имоти – припомнете си какво се случи от 22 до 24 юни, защото ситуацията може да се повтори. Вероятно ще вземете важни и променящи живота решения относно жилище. Например, ще има покупка или продажба на апартамент или може би вие и вашият партньор ще решите да живеете отделно. За много Везни обаче началото на съвместен живот също е вероятно, особено ако вече сте в нова връзка и тя се развива хармонично.