През юли ви очаква най-трудният и важен аспект – опозицията на Венера в Лъв и вашия управител Плутон във Водолей. В живота ви ще възникне глобален въпрос, свързан с личния ви живот и как да се уверите, че целите и плановете ви за местожителството съвпадат с представите на партньора ви. Месецът започва с новолуние на 4 юли, което ще бъде свързано с ново пътуване, както и с нуждата ви да разширите мирогледа си. Възможно е да помислите за получаване на второ образование или да започнете да слушате лекции, приближавайки се към някакъв вид дейност, която е нова за вас.
Според хороскопа на Скорпиона през юли 2024 г. се очакват промени в кариерата. Началото на трансформацията ще бъде срещата с важни хора, общуването с които ще открие нови хоризонти. Ако се възползвате от този шанс, успехът ви е гарантиран. Под влиянието на Слънцето в знака на Рака противоречивата природа на Скорпиона не намира покой. За да не се нервирате напразно, трябва да пренасочите негативната енергия в мирна посока. Спорт, медитация, ароматерапия - от недоволството няма да остане и следа. Гръмотевичното пълнолуние през юли подчертава значението на семейните ценности; Скорпионът ще се чувства най-добре сред близките си. С тяхна помощ ще бъде възможно да се решат неотложни въпроси и дори да се очертаят перспективи за бъдещето.

Неочакваните събития в началото на юли ще дадат тласък на промени, които ще влеят свежа кръв в живота. Ако сте отегчени от ежедневието, посещението на далечни роднини ще ви бъде от полза. Хороскопът за Скорпион обещава много приятни изненади и ярки впечатления. Емоционалното общуване може да доведе до идеята за преместване, за да бъдете по-близо до любимите хора. Тъй като дисхармоничната Венера в Рак изостря тревожността и събужда забравени страхове, Скорпионът ще бъде склонен към пристъпи на подозрителност. За да не изпадате в стресова ситуация, трябва да търсите положителното във всичко, което ви заобикаля. Посещение на СПА-салон, приятна вечер в ресторант, отдих на открито - щастието е съставено от малки радости.
От финансова гледна точка средата на месеца ще бъде време на приятни изненади. Финансовото положение ще се подобри драстично благодарение на нов източник на доходи. Общият хороскоп на Скорпион за юли 2024 г. ви приканва да рискувате и да откликнете на примамливо предложение. Благодарение на навременната инициатива ще бъде възможно да се присъедините към много обещаващ проект. Тъй като Скорпионът е праволинеен, той често настройва хората срещу себе си. Под влиянието на Меркурий в Лъв тази особеност се засилва, така че трябва да се разсеете, като насочите вниманието си към нещо конкретно. Този период е добър за работа върху себе си: самочувствието няма да ви позволи да изневерите и да се откажете от плана си. Няма по-подходящо време за започване на диета.
От 12 до 15 юли Плутон ще бъде в опозиция с Венера, което може да ви донесе пламенна и темпераментна връзка. Но за Скорпионите в брак ситуацията може да бъде свързана с конфликт, тъй като плановете на вашия партньор за кариера не съвпадат с вашите нужди за покупка или продажба на дом. Или няма да можете да стигнете до общо мнение за мястото си на пребиваване.
Важен транзит за вас ще бъде съвпадът на Марс и Уран от 14 до 17 юли в сектора на отношенията – очаквайте буквална експлозия от емоции във връзката ви, вероятно ще се случи нещо в партньорството ви. Например, внезапно започвате да живеете с вашия мъж (или жена) или вземате драстично решение да насочите връзката си в различна посока (брак, развод, внезапна раздяла)
Нуждата ви да анализирате темата за любовта ще бъде колосална. Нептун и Сатурн започват да преминават в ретро фази във вашия сектор на щастието – планетите буквално ви „давят“ във важността да анализирате емоциите си. Вие сте като 1008 листенца от лотос, които най-накрая ще усетите чрез емоционалните си нужди. Сякаш стените ще се срутят и вече няма да можете да отричате някои дълбоки преживявания.

Близките хора ще бъдат източник на добро настроение през последните дни на юли. Неотдавнашните събития са укрепили семейните връзки, което показва правилната посока. Хороскопът за юли за Скорпион препоръчва да се съсредоточите върху семейните ваканции. Ако все още не сте успели да избягате на море, трябва да обмислите маршрут за съвместно пътуване. Въпреки че Скорпионите не са подозрителни, те трябва да разберат, че никой не е застрахован от болести. Положението на Марс в Близнаци е неутрално, но не може да се изключи развитието на гнойни и възпалителни процеси. Хората, страдащи от бронхобелодробни заболявания, са изложени на риск, препоръчително е да се обличат според времето и да приемат отвара от корен на женско биле.

Пълнолунието на 21 юли в Козирог може да донесе най-значимото пътуване и около тези дати очаквайте важно съобщение или предложение, свързано с личен проект. Също така може най-накрая да се случи успешно събитие в областта на документите и ценните книжа - можете да получите сертификат, паспорт или да решите да придобиете някакво ново умение.
Не забравяйте също, че от 1 юли Черната луна ще премине през вашия сектор на тайните и мистиката - ще се случат странни неща, от необичаен характер, които могат буквално да извадят на повърхността скритото. За много Скорпиони има вариант да влязат в тайна връзка, но внимавайте – през май 2025 г. всички ще научат за тях.