В днешния забързан свят мултитаскингът не е просто умение, а необходимост.
Интелигентните жени се нуждаят от нещо повече от смартфон – те се нуждаят от партньор, който разбира техните нужди и пасва на динамичния им начин на живот.

В ерата на работата от всяка точка на света, спешните мейли, социалните мрежи и постоянното бързане HONOR представя HONOR Magic6 Pro – не просто поредния смартфон, а истински личен асистент, организатор и бустер за креативност и производителност.

Магически портал - AI Magic Portal

Какво се крие зад магическия портал на HONOR? Магията на това да прекарвате два пъти по-малко време в работа по своите задачи. Понякога, особено когато бързаме, затварянето на едно приложение, отварянето на второ и вършенето на работата в трето, може да бъде тромаво и много досадно. Затова HONOR създава AI Magic Portal.

Тази функционалност не се ограничава до една специфична сфера на действие. Магическият портал позволява с едно движение да споделите снимка или видео от галерията си, директно да изпратите текст от едно приложение в друго, да поставите адрес в Google Maps, без да се налага да го копирате и отваряте отделно приложението и още много други.

Харесвате аутфита на любимия си инфлуенсър в инстаграм – просто направете скрийншот, провлачете изображението в магическия портал и за секунди ще откриете къде да го намерите и колко струва.

Възможностите, които AI Magic Portal предлага са необятни, а времето, което ще спестите от излишни действия по екрана си, остава изцяло ваше.

Камера с изкуствен интелект

Вече не е нужно да сте професионален фотограф, за да заснемате снимки с
професионално качество.

HONOR Magic6 Pro разполага с тройна задна камера и предлага 50MP главен сензор, 180MP перископна телефото камера, с която можете да снимате без проблем отдалечени обекти и 50MP ултраширок обектив за уникални пейзажи. Селфи камерата е 50MP с автофокус.

Надградената функция AI Motion Sensing Capture на HONOR е толкова интелигентна, че прави снимки вместо вас, и е впечатляващо колко страхотно изглеждат те. Тази функция позволява да заснемате бързодвижещи се обекти и е идеална за мобилнаспортна фотография.

Камерата разполага и с AI разпознаване на обекти, за да ви помогне да направите перфектния кадър. С AI Photography пък получавате персонализирани филтри спрямо вашето уникално потребление на телефона. А функцията Magic Take автоматично прави снимки на най-добрите според изкуствения интелект моменти, докато вие заснемате видео.

AI навсякъде

Кажете „здравей“ на новия си най-добър приятел – Magic Text. Той позволява да копирате и преведете текст директно от изображение. А ако в снимката има
телефонен номер, можете просто да го докоснете, маркирате и наберете.

HONOR Magic6 Pro разполага и с умно настройване на дисплея – той променя резолюцията на екрана динамично, за да щади вашите очи и да пести енергия.

Изкуственият интелект се грижи личните разговори да останат лични. AI Privacy call се активира автоматично, като разпознава дали се намирате в тиха среда, за да може звукът да се насочва право в ухото, а наоколо никой да не чува нищо, колкото и да се опитва.

Това са само част от AI функциите в HONOR Magic6 Pro. Това не е просто смартфон, а продължение на вашия интелигентен начин на живот. Той разбира вашите нужди, адаптира се към вашите предпочитания и ви помага да работите с лекота. А неговата силициево-въглеродна батерия с капацитет от 5600mAh гарантира, че смартфонът ви няма да ви изостави тогава, когато ви е най-необходим.