Тази година 17-ти септември ще бъде специална дата не само за жителите на София, но и са феновете на електронната музика. Армин ван Бюрен пристига с екип от над 50 човека, за да превърне Арена Армеец в една огромна сцена. 50 метровата сцена в АРЕНА АРМЕЕЦ ще е оборудвана с 30 въглерод и пиро машини, 300 светещи устройства, 4 лазера, 2000 шота заря и конфети, а цялото шоу ще се управлява от 8 човека в реално време и в пълен синхрон със сета на Армин ван Бюрен.

Заедно с Армин, на сцената ще се качи и певицата Angel Taylor, която отговори на няколко наши любопитни въпроса. Angel взема участие в последния албум на Бюрен, който носи заглавието EMBRACE.

Здравей Angel! Идваш в България за пръв път. Как се чувстваш?

-   Много развълнувана! Винаги ми е било мечта да дойда в България, и в Европа, като цяло. Не мога да повярвам, че най-накрая се случва. Надявам се да е толкова красиво, колкото си го представям!

Какво знаеш за нашата държава?

-   За съжаление, не знам почти нищо, но се надявам, че ще науча толкова, колкото ми позволява времето, което ще прекарам там.

Била си на турнета с артисти като Adele, Kate Voegele, Gavin DeGraw и  Mat Kearney. Какво е усещането да работиш с толкова талантливи и успели хора?

-   Невероятно е. Никога не съм очаквала, че мечтите ми ще се сбъднат, все пак са мечти… Още повече на такава ранна възраст, на каквато бях аз. И сега, когато погледна назад и дори факта, че в момента съм на турне с Армин, тези моменти наистина спират дъха ми.

Разкажи ни малко повече за съвместната ти работа с Armin Van Buuren? Как започна всичко?

 -   Armin е чул трак, по който работих и се свърза с мениджъра ми от Interscope. Попитал го е дали може да работим заедно. Аз, разбира се, казах моментално „да“. Останалото е история.

 Лесно ли се работи с него?

-   Изключително лесно е. Armin е един от най-приятните хора, които съм срещала през живота си. Никога не съм срещала по-мил човек, който изпитва искрена чест да работи с други изпълнители, точно както те изпитват такава към него. Той беше толкова отворен за моите идеи и ми позволяваше да имам свобода да изразя себе си в работата си. Няма нищо по-хубаво от това в една колаборация.

Твои са вокалите от парчето „Make it Right”, което е част от последния албум на Armin Van Buuren. Как ти дойде идеята за парчето и какво е посланието зад него?

-   Make it Right беше една от тези песни, които се пишат сами. Не ми отне много време защото бях толкова емоционално привързана към сюжета на песента. Става въпрос за чувство, за което съм сигурна, че всички са изпитвалиедин или друг начин. Това е чувството, когато искаме нещата да се върнат по начина по който са били, но другия намесен човек е този, който има силата да го направи. Да искаш да върнеш миналото, а да си заклещен в настоящето.

Ще бъдеш част от шоуто ARMIN ONLY EMBRACE на 17 септември в България. Какво може да очаква българската публика?

-   Много артистизъм, креативност, красива музика, красиви гласове, лудо парти и много огън, наистина много… хаха