Искам любов, която е стабилна. Не искам фойерверки единия ден, а на другия - гръмотевични бури. Искам моят човек да се отнася с мен последователно и с уважение. Искам той да бъде моята константа; този, който никога няма да се отдалечи от мен, никога да не ме остави да се проваля и никога няма да избяга, когато нещата станат трудни.

Искам любов, която да е трайна. Любов, която не трябва да поставям под въпрос или да проверявам за пукнатини. Не искам да губя време да се чудя дали моят човек е отдаден изцяло на връзката. Искам да знам, че той пази гърба ми, при това с цялото си сърце. Искам да бъда уверена, че той няма да отиде никъде, че е тук, за да остане за дълго време. Искам да е наясно с намеренията си към мен и да изпълнява всяко прошепнато обещание.

Искам любов, която е последователна. Не искам непредсказуемост или нестабилност да се намесват в нашите взаимоотношения. Не искам да се чудя коя негова страна ще видя днес, сладката или киселата. Искам някой, който да е изцяло сладък. Някой, който да си признава, когато прави грешки и полага усилия да ги поправи. Искам някой, който се опитва да подобри себе си, малко по малко, за да можем да растем заедно, вместо да се отдалечаваме един от друг.

Искам любов, която е автентична. Искам да познавам моя човек, отвътре и отвън. Искам да разбера какво го кара да се движи, да надзърна направо в душата му. Искам той да се чувства комфортно да идват при мен за всичко, през което преминава, добро или лошо, и искам същото в замяна. Искам свободата да му разкрия сърцето си без цензура, без да се чудя как ще реагира и дали ще бъда съдена.

Искам любов, която е надеждна. Искам да знам, че моят човек ще бъде до мен, независимо какви проблеми ни сполетят. Искам да знам, че ще бъде тук, когато имам нужда от него, дори когато е трудно, дори когато би било много по-лесно да си тръгне. Искам човек, който да е надежден, който показва същото ниво на енергия и вълнение като мен.

Искам любов, която е взаимна. Искам партньор, който е на същата страница като мен, който може да си представи бъдещето си заедно с мен. Искам да знам, че връзката ни не е едностранна. Искам да знам, че и двамата сме отдадени, че и двамата сме посветени на това да направим така, че връзката ни да се получи.

Искам любов, която винаги се развива. Любов, която не ме застопорява и не ме закотвя на грешното място. Искам връзка, в която и двамата се подкрепяме и се насърчаваме да разгърнем пълния си потенциал. Искам партньор, който разбира, че той не е единственото нещо в моя свят, което има значение, и се чувства добре с това.

Искам истинска любов. Любов, която дава ново определение на това какво означава да се грижиш за друг човек. Не искам да остана с някого заради задължение или рутина. Искам човек, който избира мен всеки ден, и аз също избирам него.