Ако искате да получите мощен оргазъм докато правите секс с любимия, трябва да опитате позата"Мост". Тя е нещо като йога позата, но има включено проникване и нежни ласки.

За да я направите, лягате по гръб, като държите раменете си на леглото, и повдигате бедрата си, като коленете ви са разтворени на разстояние около бедрата. Поставете тежестта си върху стъпалата и раменете, докато партньорът ви коленичи между краката ви, за да проникне.

Защо тази поза е толкова добра?

Тази поза е най-добра, когато партньорът ви или и двамата сте готови да свършите. Това е така, защото тя дава възможност за по-дълбоко и по-агресивно проникване.

Как да я направите дори по-добра?

Добавете възглавници

Добавете реквизит, за да увеличите удоволствието. Започнете с възглавници, които могат да се поставят под дупето на приемащия партньор, което ще повдигне бедрата и ще засили натиска, триенето и усещането, за да увеличи потенциала за удоволствие.

Използвайте лубрикант с фантазия

Използвайте предварително стимулиращ лубрикант като гел за интензивно удоволствие, за да засилите усещанията. Можете също така да експериментирате с всевъзможни еликсири на CBD основа или други гелове за възбуда.

Играйте с играчки

Ако искате да изведете тази позиция на следващото ниво, използвайте вибратор за клитора или куршум за по-интензивни усещания.