Любовта е наркотик. Ето защо имаме нужда от нея, както от вода. Това е желание, за което дори не се замисляме, защото не можем да го изключим.

Разбираш ли, желанието за любовта е пристрастяващо, а затова има такъв ефект. Различните лекарства ни дават различни неща, както и вредните навици. Когато се влюбваме, се чувстваме така, сякаш летиш.

Прекалено лесно е да усетиш пеперудите в корема без да разбереш.

Осъзнаваш, че си позволила на любовта да заема голямо място в сърцето ти. Толкова бързо започваме връзки и не виждаме всеки един аспект.

Ние правим тази дума толкова опасна. Губим се между моментите и чувствата.
Истината е, че когато приемеш тази любов, макар и да знаеш, че не е пълна, защото няма да се чувстваш напълно изпълнена. Чувстваш се наранена, объркана, тъжна. Самотна си и се съмняваш със себе си, защото не знаеш какво правиш или си направила грешно.

Ти не си луда. Инстинктите ти са правилни и не трябва да се двоумиш, защото това се случва, ако любовта не те изпълва напълно.

Няма да ходите заедно на ресторанти, да делите едно ястие и сметката, да работите заедно. И тук идва проблемът. Защо попадаме във връзки, в които даваме 100% от себе си, а другият дава само 50%?

Надявам се да си достатъчно силна да си тръгнеш от тази любов. Обичай се истински и не прави компромиси.

Защото любовта не може да е само 50%. Тя трябва да е всичките тези 100%.

Любовта е една от най-невероятните, страстни и красиви чувства, които някога ще усетиш. Не бъркай това с нещо, което е наполовина.