Мечтаеш да се ожениш за него и да намериш вечно щастие и удовлетворение. Искаш да прекараш остатъка от живота си с човека, който ще се грижи за теб и ще те пази. Искаш да живееш живот, изпълнен с любов.

Съвсем нормално е да мечтаеш за такава връзка. Всички ние го правим. Но ако този човек не е правилният? Ако знаеш, че той е грешен избор, не бива да оставаш сляпа за непреодолимите му отрицателни качества и да му даваш безброй шансове за промяна, колкото и силни да са чувствата ти.

Трябва да взимаш под внимание всичко, което се случва във вашата връзка. Не казваме да се фокусираш само върху лошите му прояви, съвсем не. Опитай се да бъдеш трезвомислеща, наблюдаваща и справедливо съдеща за неговата същност. Не прощавай непростимото само защото го обичаш.

Има 5 сигнала в поведението на всеки мъж, които показват, че той не е правилният избор. Ето кои са те.

1. Той винаги нарушава обещанията и не спазва поетите ангажименти.

Ако не спазва думата си, това е сериозен проблем, защото ако не може да се ангажира за малките неща, свързани с теб, как би могъл да изпълнява големите ангажименти, какъвто е бракът?

2. Той очевидно не те уважава.

В една връзка няма място за неуважение. Ако партньорът ти те унижава и омаловажава, не зачита правата ти, мнението ти, желанията и нуждите ти, това определено не е добър знак и е време да се замислиш дали това е правилният човек за теб, дали ще можеш да създадеш семейство с такъв мъж.

3. Той ти причинява психическа и емоционална болка.

Може би си мислиш, че само защото той не те удря, не упражнява никакъв тормоз над теб. Това е погрешно. Има някои видове болка, които надхвърлят чисто физическото. Винаги е опасно, когато си позволиш да се омъжиш за мъж, който ти причинява психическо и емоционално страдание.

4. Той не бърза.

Определено е лош знак, ако той не показва желание да върви напред в отношенията с теб и не проявява инициатива да минете на следващото ниво. Доволен е от сегашното положение и не прави планове за развитие и надграждане а отношенията ви.

5. Той те мами.

Понякога измамата може да бъде простена. Възможно е двойките да продължат връзката и след това, но ако доверието е разбито веднъж, може много трудно да се възстанови или изобщо да не се възстанови. Ще можеш ли някога пак да му се довериш напълно? Съмнението е подкопало повече връзки, отколкото предполагаш.