Каквито и да са причините, които всяка жена си измисля, когато Той не се бори за нея, забрави ги. Ако той не го прави, не е слаб, а просто не си пада по теб.

„Ако мъж се интересува от теб, нищо няма да го задържи да е далеч. Ако не е, и най-малкото разстояние ще му се струва голямо."

Мъжете искат да водят връзката, част от тях е. Това е като техен дълг.

Довери ми се. Когато той види това, което иска, го преследва до последен дъх.

Представителите на силния пол могат да си измислят безброй извинения, ако не харесват една жена. Те могат да я залъгват, да я лъжат, да се опитвам да я отблъснат.

Нека позная: Той е очарователен. Има уникална усмивка, която те разтапя. Отваря ти вратата. Но всички онези двусмислени съобщения? Всичките ти съмнения дали не си го отблъснала с нещо?

Спри да преследваш онзи, който не е готов да ти отдели време или не полага усилие да говори с теб. Моментът, в който започнеш да се съмняваш, трябва да спреш да се надяваш как той е мъжът за теб.

Не бъди жената, която той ще разиграва и ще си играе с чувствата ѝ. Всяка жена трябва да е самоуверена и да знае какво заслужава. Никоя дама не бива да се примирява с нещо под стандартите ѝ.

Бъди романтичка. Позволи му да ти покаже себе си. Ако иска да е с теб, ще ти сваля звезди, опитвайки се да те впечатли.

Истинският мъж ще се бори за теб всеки ден, ще те мотивира да си по-добра и ще е влюбен в недостатъците ти. Той ще подкрепя целите ти и няма да си играе с чувствата ти.

Ти трябва да си с точно такъв човек, който ще ти показва загрижеността си.

Заслужаваш онзи, който ще ти покаже, че му пука, който ще те поставя на първо място. Не приемай онзи, който ще те разиграва, защото не заслужаваш това. Ти имаш нужда от истинската и чиста любов, от внимание и романтика.

Да си сама може да е много болезнено, но е по-добре от връзка с човек, който няма да се бори за теб.

Като жена знам, че не бива да отварям сърцето си за всеки, докато не разбера, че мога да му се доверя.