Надежда Вишева първоначално бе сред любимките на зрителите на "Ергенът", но към края на формата маската й рязко падна. От кротката, сговорчива и приятелски настроена жена, не остана и помен, а Надето се превърна в заядлива, сприхава и откровено злобна женичка. Разбира се, основните й "плюнки" постоянно са насочени към най-голямата й конкуренция в лицето на Магдалена Томова, която се държи в пъти по-възпитано.

За Надежда разбрахме, че има страшен кусур и той е да "тропа с крак" и да се сърди за най-дребните неща. Представете си, тя го направи на няколко пъти и пред самия Алек Младенов, все едно й е гадже и трябва да го върти на пръста си. Е, няма да й мине номерът, както не е минал и в Гърция, разказват от Crimes.bg.

Близки до Вишева разкриха истината за развода й с гърка и тя не е причинена от семейството му, което много я притискало, както разказа в шоуто, а от самата нея и "благия" й нрав.

"Побърквала ги е. Хората са се видели в чудо, защото постоянно е натяквала на мъжа си, че тя му е жена и трябва да я слуша, а ако нещо не стане на нейната, се е цупила и сърдила с дни. На свекърите си изобщо не е говорила, държала се е като кралица. Ами не е такава, сори! Дори с поведението си по-скоро прилича на селска клюкарка", коментират източниците.