Лариса Ренар е кандидат на психологическите науки, биолог и психолог, с магистърска степен от Стокхолмския университет по икономика. Създателка е на учение за природата на женската енергия и автор на обучаващи романи за жени.

Наталия Кобилкина oт малка забелязва, че повечето човешки проблеми, включително и болести, се появяват от нарушените отношения: със самия себе си, със семейството или ако човек нарушава духовните закони на Вселената. Затова иска да стане психолог - за да помага на хората. Преподава вече близо 15 години и е водила курсове в 9 различни държави. За това време през нейните обучения са минали повече от 3000 човека и голяма част от тях имат позитивни промени в техния живот.

Преди 2 години Лариса и Наталия правят общ семинар в НДК. „Хората до днес ми пишат имейли и ми казват, че след този семинар сякаш им се е случило чудо - каквото си пожелаха там, всичко им се е сбъднало. Много от тях забременяха, а преди не им се получавало с години, други си намериха работа, трети срещнаха мъжа на своите мечти и се ожениха... Никой в България не организира такива големи ивенти и се радвам, че с Лариса сме две рускини, които правят това за българските жени“, споделя Наталия. На 16 юни 2018 година предстои втори такъв семинар.

Всеки, който желае, може да се запише от тук . А ние поканихме Наталия да ни разкаже няколко истории от своята практика. Тя учи клиентките си да бъдат себе си и да бъдат смели и това коренно променя живота им!

Първата история, както и повече информация за Лариса Ренар и Наталия Кобилкина може да прочетете тук. А сега е време за...

ИСТОРИЯ №2

„Имах една жена, която беше много нещастна - с бивш мъж алкохолик, болна майка и две деца. Нейни приятелки я записаха на курса „Гейша“. Тя дойде и ми каза: „Работя на две места, защото трябва да издържам майка ми, децата ми, себе си, имам жилищен кредит и едва се справям, понякога ми се иска да се обеся“. Изслушах я й й казах: „Кажи, че си принцеса“. А тя ми отговори: „Каква принцеса, аз съм работничка. Ти разбираш ли какъв живот живея? Ти никога няма да можеш да ме разбереш...“ Но аз я накарах въпреки всичко да бъде принцеса. И я накарах да помоли непознат мъж за някаква помощ. Тя пак се дръпна: „Никой за нищо не искам да моля, чувствам се зле“. Отвърнах й, че точно затова трябва да помоли. Дълго време след семинара „Гейша“ работихме индивидуално. Тя си направи онлайн профил в една от социалните мрежи, помоли мъж за помощ, започна да казва, че е принцеса, започна да носи поли и рокли. Запозна се по интернет с един човек от чужбина, той дойде тук, влюби се в нея и я взе със себе си.

След известно време аз отидох в същата държава да водя семинар. Тя дойде при мен и ми каза: „Наталка, помниш ли ме“. Отговорих: „не“, а тя: „Аз съм принцеса“. Аз в първия момент не можах да я позная. Този мъж има фантастична къща там и тя сега живее наистина като принцеса в замък. Той е приел и децата й и им плаща да учат в най-добрите университети там. Взел е за майка й жена, която да я гледа тук, в България. И тя възкликна пред мен: „Господи, моят живот започна на 46!“

Убедена съм, че човек може да променя своята карма, но тази жена беше много стриктна и следваше моите съвети. Аз давам рецепти и хората, които ги следват, заживяват нови животи.