Капаните за сънища се използват като талисмани, които предпазват спящите, обикновено деца, от кошмари.

Индианците вярвали, че в нощния въздух се носят всякакви сънища – и лоши, и добри. Когато капанът за сънища се окачи над леглото, така че първите слънчеви лъчи да го огреят, той улавя всички мисли и сънища в мрежите си. Добрите сънища се „стичат“ по перата надолу към сънуващия, а кошмарите се заплитат в капана и биват унищожени по-късно от светлината на деня.

На базата на това любопитно вярване днес сме ви подготвили един забавен тест.

Достатъчно е само да разгледате тези капани на сънища и да изберете онзи, който ви привлича най-силно. Отговорът ви ще разкрие нещо интересно за характера ви.

Ето какво разкрива отговорът ви:

1. Вие сте консервативен, отговорен и надежден човек. Не се доверявате много лесно, но после сте готова да направите всичко за приятелите си. Не сте импулсивна или спонтанна личност – винаги мислите, преди да говорите. Никога не бързате, когато взимате важни решения. Вие сте честна и открита. Приемате отговорностите си много сериозно. Обикновено сте спокоен човек, рядко ви се случва да избухнете. Проявявате състрадание към чуждото нещастие и сте чувствителна към нуждите на околните. Въпреки че сте много дружелюбна и общителна, определено предпочитате компанията на най-добрите ви приятели.Обичате да помагате и да се чувствате нужна, но най-големият урок, който трябва да научите, е как да обичате себе си, не трябва винаги да поставяте чуждите нужди на първо място, мислете и за себе си. Не обичате новите неща и предпочитате да залагате на сигурно.

2. Имате развито чувство за справедливост, обичате да помагате на другите, да ги окуражавате, да им носите комфорт и надежда, искате да направите света едно по-хубаво място. Във вас има много творческа енергия, която трябва да отприщите. Хората ви възприемат като много нежен, добродушен и мил човек, който внася радост, където и да отиде. Имате много чиста душа и искате всички около вас да са щастливи. Понякога обаче се съмнявате в себе си и ви е трудно да взимате решения сама.

3. Вие сте много топъл, лъчезарен, позитивен и весел човек. Настроена сте дружелюбно към всички, имате добро сърце и не обичате конфликтите, но определено можете да отстоявате себе си. Не ви липсва амбициозност и решителност, но обичате да играете по-правилата и не сте агресивна в методите, по които достигате до целта. Не ви харесва да сте сама. Обичате да се забавлявате и сте много общителна. Умеете да веселите околните и често сте душата на компанията. Много хора ви се възхищават.

4. Вие сте чувствителен, състрадателен и разбран човек. Мислите за другите, преди да помислите за себе си. Обичате да се чувствате нужна, но заради това много хора се възползват от вас и добрите ви намерения. Имате богата душевност и добро сърце, затова обидните коментари на другите ви нараняват тежко, въпреки че не го показвате, защото сте много горда. Хората са привлечени от вашия чар, добрина и нестихваща енергия. По-скоро сте интроверт и понякога изглеждате доста срамежлива, но когато се отпуснете, ставате душата на приятелския ви кръг. Обичате да сте сама и да творите. Притежавате много богато въображение и често се замечтавате за бъдещето, което задължително има идеалистични и розови краски, които невинаги отговарят на действителността.

5. Властта и престижът са важни за вас. Вие сте независим, силен и решителен човек, който обича да държи всичко под контрол. Много хора биха казали, че не сте особено емоционална, а излъчвате достойнство и гордост. Но много често това е само фасада, зад която прикривате несигурността си. Нерядко издигате стени около сърцето си, за да се предпазите от болката, която другите могат да ви причинят. Потискате много от емоциите си и рядко показвате колко чувствителна и нежна сте. В любовта сте много отдадена, в работата сте прецизна и отговорна.