За повечето хора коледната елха е задължителен атрибут за коледните и новогодишни празници. Някои я купуват много преди самото Рождество, за да имат време да се насладят на аромата, на предпразничното настроение или просто на красотата ѝ! За други обаче, украсяването на коледното дръвче е истински ритуал. Семейна традиция е всички членове на семейството да се съберат заедно, за да окачат на коледната елха гирлянди и играчки. И все пак, има някои различия в начина, по който хората обичат да я украсяват. С този лесен тест, може да разберете какво говори изборът на такава за личността ви!  

№1. Минималистичната

Ако изберете коледно дърво, на което има малки коледни играчки, в един и същи стил, то очевидно е, че сте привърженик на минимализма. Във вашия дом мебелите са едноцветни и дори чиниите, които избирате са без рисунки и украса по тях. В отношенията също харесвате простота, именно подари това е трудно, дори невъзможно да оцените една драматична сцена с обяснение. Харесва ви, когато всичко е на мястото си.

№2. Ретро

Ако сте избрали разноцветната елха, това означава, че вие сте истински експериментатор. Отличавате се с модерен и стилен нюх, търсите постоянно нови решения и правите всичко по начин, който никой никога не е правил.

№3. Традиционната

Цените традициите и празниците. Искрено вярвате, че някои неща могат да носят щастие, затова винаги се опитвате да се придържате към плановете и обичаите.

№4. Елхата "албум"

Ако харесвате да украсявате елхата със снимки на любими хора, очевидно е, че сте много чувствителен човек, за когото семейството със сигурност е на първо място. Дори и да не сте най-старшият член на своето семейство, винаги се чувствате отговорни за останалите и се грижите за тях! 

№5. Старомодната

Избрахте я, защото дълбоко в себе си сте сигурни, че изминалите времена са били много по-интересни. Разбира се, не бихте искали да се върнете в миналото, но нямате нищо против да отпразнувате Новата година именно там! Не обичате новите неща, а просто нещата, с които сте свикнали.

№6. Различната

Купили сте онази, която ви е направила най-голямо впечатление, защото е различна и крива? Но защо? Много просто - защото ви е било жал за нея! Това показва, че сте човек, който няма да остави никого в беда. Вашият живот е пълен с хора, животни, предмети, в които никой освен вас, не вижда потенциал, но и само вие смятате, че именно помощта ви може да направи чудеса!

№7. Оригиналната

Предполагаме, че преди да украсите коледната елха, сигурно ще прекарате няколко нощи, за да създадете ръчно изработени играчки. Това показва, че обичате да правите всичко сами и да влагате цялата си любов в самия процес.

№8. Малката

Има два варианта за това ви решение - или коледната ви елха се събира на масата, или пък няма да прекарате празниците у дома. В първия случай не искате да претрупвате апартамента си с излишни неща - нещо, което правите и в съзнанието си. Във втория, просто няма да имате време да се насладите на празниците, но все пак ги отбелязвате по свой си начин. 

Която и елхичка да сте избрали, ви съветваме да не променяте своя вкус, защото в действителност това е вашата визитна картичка!