Подсъзнанието ни знае много повече за нашата природа, отколкото предполагаме. Затова избери бухала, който те привлича най-много, а ние ще ти кажем каква си.

1. Ти си много любознателна и любопитна. Изпитваш непрекъснато желание постоянно да научаваш нови и интересни неща. Освен това ти си много открита с другите. Основният минус в характера ти е, че любопитваш относно личния живот на останалите, а това често не им харесва. 

2. Ти си невинна и любопитна. Вътре в теб живее едно дете. Светът, който те заобикаля ти е много интересен, но ти е доста трудно да приемеш злото в него и да се справиш с негативните хора и постъпки. Не губи детското в себе си и вярвай, че доброто винаги побеждава. 

3. Ти си доста зиморничава! Възможно е да ти бъде хладно, дори през лятото. Освен това често изпитваш страх и притеснение. Време е да се справиш с нещата, които те плашат, за да можеш да се насладиш изцяло на живота.

4. Ти си уверена в себе си и винаги се стремиш да покоряваш нови хоризонти. Има обаче една твоя черта, която обикновено ти пречи и това е наивността ти. Вярваш, че всеки е добронамерен към теб и се доверяваш лесно. Имай едно наум и така по-лесно ще си проправяш път в живота. 

5. Ти си песимист. Трудно ти е да се променяш и обикновено си негативно настроена към нови хора и ситуации. Промени тази си нагласа и животът ти ще се подобри значително. 

6. Ти имаш голямо самочувствие и не се притесняваш да го покажеш на останалите. Около теб обаче те често се чувстват, като че ли гледаш на тях отвисоко. Самоувереността е чудесно качество, но е добра идея от време на време да я прикриваш.