Хората казват, че очите са огледало към душата на човек. И това наистина се оказва истина, имайки предвид колко много можем да разберем за даден човек, само поглеждайки в очите му. 

Следващият тест ще ти помогне да надникнеш в съзнанието си и да разбереш още нещо за твоята личност и характер. Нужно е само да разгледаш снимката на деветте очи и да си избереш това, което най-много привлича вниманието ти. Е, готова ли си?

1. Прекалено си открита

Винаги си открита, дори и в общуването с непознати, с които винаги се радваш да се запознаеш. Внимавай с доверчивостта си, тъй като нерядко се случва хората да се възползват от твоята доброта и наивност. Макар и това да се случи обаче, ти не губиш вярата в хората и продължаваш да се държиш мило с тях.

Винаги си готова да помогнеш на някой близък, но що се отнася до собствените ти проблеми - справяш се винаги сама, а помощ търсиш само в най-краен случай и то от най-близкия до сърцето ти човек.

2. Имаш прекалено добра душа

Строго се придържаш към сентенцията, че за един човек се съди по постъпките му. Може би точно заради това всяко твое действие е внимателно обмислен ход, а всички неща, с които се захванеш, бързо достигат до своя край.

Постарай се да не пренебрегваш повече собствения си комфорт, за да се посветиш на другите и техните проблеми. В края на краищата всеки трябва да цени и пази себе си на първо място, нали така?

3. Съмняваш се прекалено много във всичко и всички

Може би в момента преживяваш не толкова щастлив етап от живота си, но не забравяй, че след всеки дъжд изгрява слънце! Спри да си мислиш, че нещата винаги ще се случат по най-лошия начин и че хората искат да ти навредят.

Показвай по-открито емоциите и се научи да ги преживяваш с другите. Стисни зъби, потърпи и ще видиш как този период ще отмине и ти отново ще бъдеш щастлива.

4. Ти си истински философ по душа

Всичко, което те заобикаля, ти искаш да доведеш до край. Често обаче, се замисляш и се вълнуваш от това какво мислят останалите за теб. Интересуваш се и от тайните на Вселената и от това какво е било преди ние да се появим.

Но нали целият смисъл на живота се състои именно в постоянното търсене на отговори. Спри да се стремиш към предварителното научаване на всички отговори и се остави малко по течението.

5. Ти си загадъчна личност

Ти си една голяма мистерия. В добрият смисъл, разбира се. Случва се обаче, дори и най-близките ти приятели невинаги да успяват да те разберат и затова да се случват и някои разногласия помежду ви. Настроението ти се мени също като времето и след бурята от гняв, изгрява широката ти усмивка, която е в състояние да умили и най-сърдития човек на света.

Не обичаш да говориш много, много за себе си, но нали знаеш - в едно приятелство не е достатъчно да бъдеш само слушател. 

6. Невероятно чувствена натура

Твоята невероятно емоционална натура често или е в състояние да те накара да се смееш часове наред, или обратното - да се разплачеш за нещо малко, което би могло да трогне единствено теб.

Съветваме те да се опиташ да преживяваш по-спокойно всичко, което се случва около теб, тъй като си доста крехка и околните не бива да се възползват от това. Запази своята усмивка и позитивност и бъди сигурна, че ще те очакват само хубави неща за напред. Но запомни - животът не е само розов, той е хиляди цветове и за съжаление, не е толкова перфектен, колкото ти си мислиш.

7. Гориш от енергия и страст

Ти си едно голямо и много мило кълбо от енергия и страст. По природа си максималист и обичаш да грабиш от живота с пълни шепи. Често си на ръба, обичаш крайностите и затова светът за теб е или бял, или черен. Средно положение няма! Винаги имаш собствено мнение по всеки въпрос и си готова до последно да отстояваш гледната си точка, доказвайки на всички, че си права.

Нравът ти често ти носи неприятности, но пък нали именно заради това имаш верни приятели, които обожават и ценят твоята страст и малките ти чудати победи!

8. Ти си ексцентрична и имаш различен поглед върху света

Твоето оригинално мислене и поглед върху живота, те превръща в магнит за нови приятели, които са привлечени от ексцентричната ти натура. Много от тях не те разбират, но искрено се забавляват в твоята компания и те считат за страхотен и дружелюбен приятел. Никога не плуваш по течението, а се опитваш винаги да намираш свой собствен начин за всичко.

Понякога обаче, се налага да спреш за малко и да заложиш на сигурното, за да не си правиш в бъдеще изводи от неуспехите и неприятните ситуации. 

9. Имаш силно развито шесто чувство

Като една изключително чувствена натура, ти усещаш всичко, което се случва около теб. Осве това не са ти необходими думи, за да разбереш какво мисли или се опитва да ти каже човека до теб - ти имаш почти екстрасенски способности, разчтайки само на "прочитането" на човек по неговите мимики, интонация и други външни признаци.

Разбира се, невинаги можеш да обясниш защо си направила или казала точно определено нещо, но инстинктът ти никога не те предава! Винаги разпознаваш фалша и именно заради това си заобиколена само от стойностни хора!