Снежинките са едно от най-необичайните и мистериозни природни явления. Формата на всяка от тях е уникална и никога не се повтаря. По правило снежинките се свързват с две неща - със зимата и с коледно-новогодишните празници. Но те могат да имат по-дълбоко значение - различните им форми подсказват нещо ново за характера на всеки!

Именно затова, днес решихме да ви предизвикаме да си изберете една от тези 10 рисунки на снежинки, а след това да прочетете какво разкрива изборът за личността ви...

1. Масивна снежинка

Ако ви харесва голямата и по-едра снежинка, то за вас може да се каже, че сте по-скоро простодушен човек, който трудно би могъл да бъде хванат да клюкарства или да се притеснява за нещо, с което повечето хора се занимават. За хората около вас, вие сте много надежден човек, който може да изпълни всяка тяхна молба или належаща работа. Близо до вас те се чувстват в безопасност, благодарение на вашата топлина и духовна щедрост.

2. Сложна снежинка 

Сложната геометрия на тази снежинка издава за вас, че сте човек, който отдава голямо значение на детайла. Освен това, вие бързо научавате нови неща и попивате всичко като гъба. В личния си живот оценявате разнообразието, но рутината ви кара да се чувствате неспокойни. Да, просто имате талант да започвате все нови и нови неща!

3. Необичайна снежинка

Тази форма е една от най-редките. В нея няма изтънченост, но има сила, масивност и индивидуалност. Ако сте привлечени от този модел и форма, тогава вероятно не обичате да следвате общоприети норми и рамки. Вие сте наистина уникален и необикновен човек.

4. Игрива снежинка

Тя не прилича на снежинка - нейната форма е игра, стилизация. Този избор разкрива за вас, че сте много импулсивен човек, който не е особено придирчив в работата или в свободното си време. Не страдате от прекалена сериозност или чувствителност и лесно обръщате всичко в шега, виждайки нещата от положителната им страна. И в никакъв случай съвестта няма да започне да ви гложди, ако по време на работа решите да си починете. Това е ваше законно право, нали?

5. Двойка снежинки

Ако вашето внимание е привлечено от тази картинка - поздравления! Вие сте многостранен човек, както се казва - "всеможещ". В същото време, вие сте доста непредсказуема личност, която днес се забавлява с приятели, а утре иска единствено да си остане вкъщи. В известен смисъл вие сте човек на настроението, което не е чак толкова лошо... поне за вас.

6. Класическа снежинка

Точно тази снежинка най-често се свързва с думата "снежинка". Ако сте привлечени от тази форма, тогава е по-вероятно да бъдете определен като човек, който зачита традициите, семейството и семейните ценности. Вие сте много приятен, мил и чувствителен човек, на който лесно и уверено може да довери тайните си всеки. По природа сте любезен, търпелив и разумен човек. Обичате да се смеете и обожавате да правите другите щастливи!

7. Елегантна снежинка

Формата ѝ донякъде прилича на дантела, което всъщност ви привлича и дава предпоставка да ви наречем изтънчени. По природа ви е даден именно такъв изтънчен вкус и усещане за красота, които се опитвате да внесете във всички области на живота си: вашия стил, семейство, работа, дом. Гордеете се с добрите си маниери и не обичате безпорядъка. У хората най-много цените честността и простотата в общуването. Предпочитате да останете сам, отколкото се изгубите в тълпата.

8. Симетрична снежинка

Вашата снежинка е най-добре изработена. Не е класическа, но по някакъв начин има идеална форма. Ако сте я избрали, тогава определено питежавате страхотни качества. Вие сте човек, който от една страна може да бъде доста скромен и сдържан, но от друга - не пропуска да изрази мнението си, когато ситуацията го изисква. Вашата личност е много добре балансирана и винаги прилагате способностите си по най-добрия възможен начин.

9. Цъфтяща снежинка

В нея множество малки елементи формират крайната визия. Ако сте си харесали именно нея, то най-вероятно обичате да преодолявате трудностите и да бъдете победител. Това важи както за работата, така и за личните ви отношения. Цените конструктивната критика и лесно можете да давате честни и трезви съвети.

10. Геометрична снежинка

Тази форма обикновено бива избирана от практичните и организирани хора. Но фактът, че разумът играе по-голяма роля в живота ви, отколкото чувствата, съвсем не означава, че не обичате да се забавлявате. Напротив - ситуации, в които можете да покажете остроумие ви вдъхновяват и ободряват. Вие сте роден лидер с проницателен ум.